Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 17:53

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-0: Στο κυνήγι της τρίτης θέσης με χατ τρικ του Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Φάνη Κάνιστρα η Αναγέννηση κέρδισε χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τον Απόλλωνα Πεταλιδίου με 3-0.


Εγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αλλά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τρεις από αυτές με τον Κάνιστρα και να φτάνουν δίκαια στην επικράτηση απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως ήταν ο Απόλλωνας.
Να σημειωθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Αναγέννησης πραγματοποίησε ο 14χρονος Γιάννης Πικιός που αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. 
Η "Μπάρτσα" πήρε τη νίκη χάρις στα γκολ που σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός της Φάνης Κάνιστρας. Συγκεκριμένα στο 25' μετά από σέντρα Τριανταυφλλάκη με πλασέ μέσα από την πειροχή άνοιξε το σκορ, στο 82' με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 και στο 87' με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η ομάδα του Πεταλιδίου, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ, με τους Γιαννόπουλο, Δ. Κορμπή και δύο με τον Ξαρχάκο, ενώ είχε και δοκάρι. Συγκεκριμένα στο 70' από κόρνερ του Α. Χρονόπουλου ο Μπογκντάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Αντωναίος, Παπαγεωργίου (85' Ξυδέας), Τριανταφυλλάκης, Βεργόπουλος, Ζέλης, Ταμπάκης (75' Καρμπαλιώτης), Πανταζής, Δασκαλάκης, Κάνιστρας (88' Πικιός), Δουρούμης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Τσερίκου (75' Αλεξανδρόπουλος), Γιαννόπουλος, Καπρουλάς, Στασινός, Δ. Κορμπής (60' Κοστόφ), Αρ. Δαμήλος, Μπογκντάνι, Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος (85' Σαρατσιώτης).