Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 19:08

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τέλος οι Μερκούρη, Τσώλης - Κοντά σε αμυντικό από ομάδα Γ' εθνικής 

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τέλος οι Μερκούρη, Τσώλης - Κοντά σε αμυντικό από ομάδα Γ' εθνικής 

Δύο ακόμη αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών προέκυψαν σήμερα στον Τέλλο Αγρα...

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί ο 27χρονος τερματοφύακας Ακης Τσώλης (είχε σταματήσει από την περασμένη εβδομάδα) και ο 25χρονος μεσοαμυντικός

Μαρσέλο Μερκούρη. Ο δεύτερος ζήτησε να αποχωρήσει σήμερα για οικογενειακούς λόγους μιας και πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα.

Ετσι οι δύο παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα, με την απουσία ειδικά του Μερκούρη να είναι σημαντική αφού ήταν βασικός μπορούσε να προσφέρει σε αρκετές θέσεις.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων κινείται για δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες μέσα στην εβδομάδα θα έχουν λογικά πρααγματοποηθεί.

Ο Αγρας είναι κοντά σε έναν κεντρικό αμυντικό που έπαιζε σε ομάδα Γ' εθνικής στον 3ο όμιλο και ακόμη σε έναν τερματοφύλακα (έχει αποκτηθεί ήδη ο Τσαμπάς) για να καλυφθούν τα κενά των Τσώλη και Σταθά.

Η ομάδα του Θανάση Λακριντή υπέστη βαριά ήττα την Κυριακή στην Κυπαρισσία, σε ένα ματς που στάθηκε καλά μόνο στο α' ημίχρονο.

Τώρα έχει μπροστά της το Σάββατο έναν "τελικό" παραμονής με τον Αστέρα Αρφαρών και πρέπει να κερδίσει πάση θυσία αν θέλει να μην μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αγρα να δώσει δυναμικό παρών το Σάββατο στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια 

για νίκη και για αντεπίθεση.

Στα αγωνιστικά διαθέσιμοι θα είναι οι Πότσης και Ανδρώνης που δεν έπαιξαν στην Κυπαρισσία, όχι όμως και ο 

στρατευμένος Παπανδρεόπουλος που γύρισε στη μονάδα του.