Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 20:12

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας στηρίζει Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον
Η ΕΠΣ Μεσσηνίας στηρίζει Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ

Στο πλευρό του Γιώργου Γκιρτζίκη βρίσκεται η ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως αναμενόταν άλλωστε, εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Ο προεκλογικός αγώνας του Γιώργου Γκιρτζίκη συνεχίζεται, καθώς ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου, θέλοντας να ανανεώσει την θητεία του στην ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Ο Ξανθιώτης παράγοντας είχε τις προηγούμενες ημέρες δυο συγκεντρώσεις στην Πελοπόννησο και στην Βέροια, που έδειξαν τη δυναμική που έχει εν όψει της εκλογικής μάχης που έπεται και ήταν ουσιαστικά το φινάλε του πρώτου κύκλου της περιοδείας του. Θυμίζουμε ότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ είχε κάνει συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα στην Καβάλα, στην Κρήτη και στη Λιβαδειά.

Η πρώτη συγκέντρωση έλαβε χώρα στις 20 Ιανουαρίου και έλαβε χώρα στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Εκεί έδωσαν το παρών οι ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας, ενώ απουσίασε η ΕΠΣ Ηλείας. Αυτές οι Ενώσεις εξέφρασαν την στήριξή τους στον κ. Γκιρτζίκη, ενώ η δεύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τέσσερις ημέρες μετά στη Βέροια, όπου βρέθηκαν οι ΕΠΣ Καστοριάς, Λάρισας, Γρεβενών, Πέλλας, Φλώρινας, Ημαθίας και Χαλκιδικής.

Στην ομιλία του στην Βέροια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα οικονομικά της Ομοσπονδίας το διάστημα που ίδιος βρίσκεται στην ηγεσία, αναλαμβάνοντας μετά τον Γιώργο Σαρρή, μίλησε για το κομμάτι της διαιτησίας και παραδέχτηκε πως έχουν γίνει λάθη, όπως για παράδειγμα η απομάκρυνση του Κύρου Βασσάρα.

Επιπλέον, μίλησε και για τα "ύποπτα" προς χειραγώγηση ματς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως η ΕΠΟ θα στείλει με δικά της έξοδα στο Λονδίνο για σχετική επιμόρφωση όλους τους τακτικούς δικαστές, ενώ ανέφερε πως στις εκλογές της FIFA θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πηγή: sport24.gr