Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 17:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θέλει επιστροφή στις νίκες με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικών που είχε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας σταμάτησε το περασμένο Σάββατο στη Μεσσήνη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον πρωτοπόρο Πάμισο.


Παρά την ήττα πάντως ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών που χτύπησαν το ματς μέχρι το τέλος.
"Κατ' αρχήν θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια, τον Νικολόπουλο για την πολύ καλή διαιτησία του και τον Πάμισο για την φιλοξενία.
Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τον Πάμισο, όπως κάνουν συνέχεια τους τελευταίους μήνες. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε μόλις στο 3', αντιδράσαμε ισοφαρίσαμε και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι πρώτη στην βαθμολογία. Παρά την ήττα κρατάμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι το ματς κρίθηκε στο γκολ», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Μιλτιάδη. Το ευχάριστο για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους.