Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 18:17

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κόντρα στον Εθνικό ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Αντίπαλος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί ο Γιώργος Καλόμαλος, καθώς η Σπερχογεία υποδέχεται αύριο τον Εθνικό Μελιγαλά στον οποίο εργάστηκε για 1,5 χρόνο ο νεαρός τεχνικός και αποχώρησε το Νοέμβριο.


Πέρα από αυτή την ιδιαιτερότητα η αναμέτρηση παρουσιάζει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια για παραμονή στην Α' τοπική.
Αντίθετα ο Εθνικός είναι άνετος, όντας στην 4η θέση, αλλά σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και αγνοεί την ήττα με τον Κώστα Κλάδη στον πάγκο.
"Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και η μόνη ίσως που δεν έχει άγχος στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε", λέει στο "Notosport" ο Γιώργος Καλόμαλος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Ο προπονητής της Σπερχογείας ξεκαθαρίζει πάντως ότι: "Κοιτάω αυτό το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα.  Πλέον είμαι προπονητής στη Σπερχογεία και θα προσπαθήσω το καλύτερο για την ομάδα μου".
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι "ταύροι" θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Παγώνη, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κουλόπουλος, Τσούλος και ως γνωστόν αποχώρησε για την Καλαμάτα ο Κουρέας.