Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 13:07

Στην Καλαμάτα η αποστολή και οι πρώτοι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα έφθασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τόσο η αποστολή της Ραπιντ Βιέννης, όσο και το πρώτο γκρουπ φιλάθλων της αυστριακής ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τσάρτερ της "Austrian Airlines" προερχόμενο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" της Καλαμάτας μεταφέροντας συνολικά 160 άτομα. Από αυτούς 30 περίπου ήταν τα μέλη  της αποστολής της αυστριακής ομάδας, οι οποίοι αναχώρησαν απευθείας με λεωφορείο για την Τρίπολη, όπου θα καταλύσουν απόψε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. 

Τα υπόλοιπα 130 άτομα είναι φίλαθλοι της Ραπίντ Βιέννης, οι οποίοι μάλιστα απόψε θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της Καλαμάτας και αύριο θα μεταβούν στην Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους. 

Αύριο αναμένεται στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ένα ακόμα τσάρτερ από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, το οποίο θα μεταφέρει άλλους 160 φιλάθλους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους φίλους της Ραπίντ που έφθασαν στην Καλαμάτα φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού, αφού ως γνωστόν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν αδελφοποιηθεί και υπάρχουν στενές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Τόσο η αποστολή, όσο και οι φίλαθλοι της αυστριακής ομάδας θα αναχωρήσουν για τη Βιέννη γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής και πάλι από το αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.