Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 13:49

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-1: "Χρυσός" βαθμός στο 90' με Χ. Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον

Βαθμό στο 90ό λεπτό με σκόρερ τον Χρήστο Εμμανουήλ πήρε χθες στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, ο Μεσσηνιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανθουριακό.

 

Ο έμπειρος επιθετικός αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για την ομάδα του, καθώς 17 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει έτσι έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του. Ο Μεσσηνιακός δεν ήταν καλός στο χθεσινό παιχνίδι και θα μπορούσε να ηττηθεί. Ο βαθμός από τη στιγμή που δεν έχασε χαρακτηρίζεται σημαντικός και μάλιστα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους, ήταν άλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία.

Ο Πανθουριακός ήταν πιο καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έκανε ευκαιρίες, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και έδειχνε να μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και να φτάσει στη νίκη. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε αργά και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει και να κυνηγήσει ένα δεύτερο γκολ.  

Στο 29’ ο Μερκούρης με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57’ ο Χαρμπίλας με απευθείας φάουλ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61’ σέντρα του Χαρμπίλα για τον Κωνσταντόπουλο που είχε προωθηθεί, πρόλαβε ο Σκαλαίος και έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Χαρμπίλας και από το πέναλτι σχεδόν ο Κωνσταντόπουλος πήδηξε μόνος του και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία των διχτύων του Σκαλαίου κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 64’ ο Σταματελόπουλος έκανε τη σέντρα χαμηλά στο πέναλτι σχεδόν για τον Παπανικολόπουλο, αυτός σούταρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και χάθηκε η ευκαιρία για πιθανή ισοφάριση. Στο 72’ ο Πλατάκης έκανε τη διαγώνια πάσα στον Ζάκκα αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και αντί να την «κόψει» προς το πέναλτι για κάποιο συμπαίκτη του, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ και πρόλαβε στην κλειστή του γωνία ο Σκαλαίος και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 82’ ο Κριτσωτάκης έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90’ σέντρα του Σταματελόπουλου στο πέναλτι σχεδόν πετάχτηκε ο Χρ. Εμμανουήλ και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Σκόρδος και Ρέκκας.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Μαραβέλας, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος (70' Β. Σεφεράσι), Καράμπελας, Ζάκκας (85' Βασιλόπουλος), Ηλιόπουλος, Α. Σεφεράσι, Πλατάκης, Χαρμπίλας (80' Χαραλαμπόπουλος).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης (65' Μπούρδος), Κουλουράς, Παυλέας, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος, Κριτσωτάκης, Μερκούρης (72' Μερκούρης), Ν. Εμμανουήλ, Δημόπουλος (55' Πετρόγιαννης).