Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 15:31

ΧΩΡΑ - ΚΟΡΩΝΗ 5-2: Εντυπωσιακοί οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τον Ακρίτα!

Γράφτηκε από τον
ΧΩΡΑ - ΚΟΡΩΝΗ 5-2: Εντυπωσιακοί οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τον Ακρίτα!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παπαφλέσσας Χώρας επιβλήθηκε του Ακρίτα Κορώνης με 5-2.

 

Η ομάδας της Χώρας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-0 μόλις στο α' 10λεπτο και να κάνει έτσι ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης. Κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων, ενόψει και της συνέχειας, βαθμών. Με το προχθεσινό αποτέλεσμα, έφτασε στους 22 βαθμούς και μεγάλωσε και άλλο τη διαφορά που τη χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη. 

Ο Ακρίτας Κορώνης φαίνεται πως πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε. Προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, αλλά δεν ήταν εύκολο από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση και δεν τους επέτρεψαν να ελπίζουν ότι μπορούν να φύγουν από τη Χώρα με κάτι θετικό. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Τσάνι, Μπλάνας, Αντ. Καπινιάρης και ο τιμωρημένος Παναγιωτόπουλος. 

Τα γκολ

Στο 4' 1-0 μετά από σέντρα του Μπολκβάτζε ο Νικολακόπουλος με πλασέ άνοιξε στο σκορ. Στο 10' ο Νικολακόπουλος με φοβερή ενέργεια, πέρασε την μπάλα πάνω από τον αμυντικό και στη συνέχεια με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 25' Αν. Μάραντος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 40' από φάουλ του Μπολκβάτζε ο Πλάγος με κεφαλιά στην απέναντι γωνία "έγραψε" το 3-1. Στο 55'  σουτ του Τσέρτου απέκρουσε αρχικά ο Σπυρόπουλος και στην επαναφορά ο Μπάρκας με σουτ πέτυχε το 4-1. Στο 65' σουτ του Μπάρκα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Σπυρόπουλος και στη συνέχει ο Μπολκβάτζε με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 85' ο Δ. Κουτσουμπός με απευθείας φάουλ.

Εντονα παράπονα για Σκόρδο

Παρά τη μεγάλη νίκη του ο Παπαφλέσσας έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή Σκόρδο. Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στο σκληρό παιχνίδι των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο ότι σε δύο περιπτώσεις δεν έδειξε κίτρινη κάρτα, που θα σήμαιναν και την αποβολή του Δ. Κουτσουμπού για επικίνδυνα τάκλιν στο 15' πάνω στον Μπάρκα και στο 70' πάνω στον Τσέρτο. Ακόμη ότι κακώς δόθηκε φάουλ από το οποίο προήλθε το 2ο γκολ του Ακρίτα, από τη στιγμή που ο παίκτης είχε σουτάρει και η μπάλα είχε καταλήξει άουτ (γύρισε τη φάση πίσω και υπέδειξε φάουλ). Επίσης μετά το 4-1, οι παίκτες της Χώρα βγήκαν στην κόντρα και ενώ ήταν σε προφανή θέση για να σκοράρουν διέκοψε το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο, ο οποίος είχε κτυπήσει στο πόδι (συνήθως αυτό γίνεται όταν παίκτης έχει κτυπήσει στο κεφάλι).

ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Γκεβόρι, Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Ρουσσόπουλος, Τσέρτος, Δ. Κανελλόπουλος (58' Τηλεμάχου), Δημόπουλος (80' Επ. Καγιάς), Μπολκβάτζε, Μπάρκας, Νικολακόπουλος (70' Γκότσης).

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Σαρέλας (46' Χρ. Μαθιόπουλος), Κουτσολίας, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Κ. Μάραντος (70' Μπόκολος), Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Φωτεινάκης.