Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 17:25

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-4: Με καρέ του Φίλιου!

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-4: Με καρέ του Φίλιου!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντώνη Φίλιο, που πέτυχε και τα 4 γκολ, το Ασπρόχωμα κέρδισε προχθές εκτός έδρας τον Χανδριναϊκό με 4-2.

Σε κακό δαίμονα για την ομάδα του Χανδρινού, εξελίσσεται το Ασπρόχωμα, που την υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα, μετά από αυτή στο παιχνίδι του α' γύρου, όπου τότε είχε επικρατήσει με 3-2.

Με τη νίκη του αυτή το Ασπρόχωμα απομακρύνθηκε σημαντικά από τη επικίνδυνη ζώνη, όμως θα χρειαστεί να πάρει και άλλους βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν για να φτάσει σε άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής δύο παιδιά, που προέρχονται από την παιδική ομάδα. Ο λόγος για τους Γυφτέα, Χριστόπουλο, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Παχτίτης, Λέκκας, Αναστασόπουλος. Στο Ασπρόχωμα, πέρα από την πορεία της ομάδας, έχει αρχίσει η προσπάθεια αξιοποίησης των νεαρών παιδιών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. 

Ο Χανδριναϊκός παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς ο αντίπαλος του, αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια. Εχει βαθμολογική διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρα, θα χρειαστεί βαθμούς στη συνέχεια ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής.

Στο 24' ο Κοντός με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 30' και στο 56' ο Φίλιος με ισάριθμα σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2. Στο 60' ο Καραμπάτσος με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 2-2. Στο 69' ο Στ. Χάριτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Ζαρακοβίτης σφύριξε πέναλτι. Ο Φίλιος ευστόχησε από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά στο σκορ το Ασπρόχωμα, κάνοντας το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο έμπειρος επιθετικός στο 93' ο Φίλιος με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Παράπονα από το διαιτητή Ζαρακοβίτη για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι έχει το Ασπρόχωμα. Το πρώτο ήταν σχεδόν στο 1ό λεπτό, όταν ο Φίλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το δεύτερο ήταν στο 75' όταν ο Θεοδωρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο κ. Ζαρακοβίτης δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο ματς.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κότι, Λίτο, Δ. Κατσιγιάννης, Ι. Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος (75' Σαχινάι), Κοντός (85' Κοκάι), Μεμά, Γιάνναρης (60' Δ. Καλδής),

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Ντάσης (65' Θεοδωρόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Π. Χάριτος, Φουρναράκος (46' Χριστόπουλος), Στ. Χάριτος, Πετσόπουλος, Φλέσσας, Αρ. Ηλιόπουλος (80' Γυφτέας), Φίλιος.