Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 11:17

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι", εκτιμά ο Γιάννης Χελάς

Γράφτηκε από τον

Τη διαφορά των 5 βαθμών από το δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και των 8 από την τρίτη Κυπαρισσία, διατήρησε ο πρωτοπόρος Πάμισος, καθώς νίκησε το Σάββατο με 2-0 το Διαβολίτσι.

Η ομάδα της Μεσσήνης έχει μόνο νίκες στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Α' τοπικής και την ευκαιρία να διευρύνει το σερί, μιας και την Κυριακή αγωνίζεται ξανά εντός έδρας με αντίπαλο την Ανδρούσα.

"Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σκοπό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο", λέει στο "Notosport", ο Γιάννης Χελάς, ο οποίος πέτυχε το 2ο γκολ με το Διαβολίτσι και έφθασε τα 9 στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος φορ παραδέχεται ότι ο Πάμισος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά τονίζει ότι: "Το πρωτάθλημα έχει 11 αγωνιστικές και είναι νωρίς. Ακόμα και η Κυπαρισσία έχει ελπίδες και χρειάζεται προσοχή. Εμείς ακολουθούμε το πρόγραμμα της Πύλου και μπορώ να πω ότι είναι βατό. Ετσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι στις τελευταίες αγωνιστικές". Οσο για το ματς με το Διαβολίτσι, στο οποίο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είπε: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και ήταν στημένος καλά στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε πριν το ημίχρονο και μετά το δεύτερο γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα".

Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει το τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι με τη γειτονική Ανδρούσα, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. 

Μεταγραφικά

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά περισσότερες επιλογές, μιας και ο Πάμισος συμφώνησε με τον αμυντικό Παναγιώτη Κανελλόπουλο από τον Εθνικό Μελιγαλά, ο οποίος θα παίξει στους Νησιώτες ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ο επιθετικός Ντίνος Βασιλόπουλος από το Δώριο και είναι ανοιχτό το γνωστό θέμα με τον Καλαντζή που λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις.