Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 11:51

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ζητούμενο η διάρκεια σύμφωνα με τον Κακαλέτρη

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ζητούμενο η διάρκεια σύμφωνα με τον Κακαλέτρη

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε την Κυριακή από την Ανδρούσα ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου "κλείδωσε" τη νίκη από το 22', όταν και διαμόρφωσε το τελικό 0-2  και διατήρησε τις ελπίδες της για τον τίτλο.

"Ηταν μία πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από το αποτέλεσμα που θέλαμε και ήταν δίκαιο. Διατηρήσαμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωση μας και ήρθε αυτή η σημαντική νίκη", το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για το έκτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα πιστεύει ότι: "Οσο περνά ο καιρός, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, γιατί προσαρμόζονται και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Θα πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια για να αντέξουμε σε αυτό το μαραθώνιο".

 

Θυμίζουμε ότι η διαφορά του Τσικλητήρα από τον πρωτοπόρο Πάμισο είναι πέντε βαθμοί, αλλά απομένουν ακόμα 11 αγωνιστικές και το μεταξύ τους ντέρμπι είναι στην Πύλο. Η προσοχή πλέον στρέφεται στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Τσώνης που ήταν άρρωστος. Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τετάρτη, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό.