Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 12:58

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε στο 82' με Κουρούπη

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος αγχώθηκε, αλλά νίκησε χθες την Ανδρούσα με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από το δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και των 8 από την τρίτη Κυπαρισσία.

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τους Νησιώτες και ήρθε χάρη στο γκολ του Κουρούπη στο 82', ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Κρεμμύδας στο 86').

Η 8η στη βαθμολογία Ανδρούσα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον πρωτοπόρο της Α' τοπικής και είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με το Μωράκη να διώχνει την μπάλα στη γραμμή σε κόρνερ του Αντωνίου. Ο Πάμισος δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους για την εστία του Κατσίποδα, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και νικήθηκε μόνο στο 82'. Νωρίτερα είχε αποκρούσει τα σουτ των Τσουλάκου, Χελά, Τουρλίδα. Στο 86' ο ρέφερι Νικολόπουλος απέβαλε τον Κρεμμύδα γιατί διαπληκτίστηκε με τον Χρήστο Τρίψα και για ένα πεντάλεπτο υπήρχε διακοπή και ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Καθιστική διαμαρτυρία πριν από τη σέντρα!

Τη συμπαράστασή τους στους αγρότες έδειξαν οι δύο ομάδες που προέρχονται άλλωστε από έναν αγροτικό δήμο, καθώς πριν από τη σέντρα έκαναν για ένα λεπτό καθιστική διαμαρτυρία! 

Στα αξιοσημείωτα ακόμα ότι κατά την είσοδό των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, τους συνόδευε η παιδική ομάδα του Παμίσου, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς την Τσαούση και τον Ταβουλαρέα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τρίψας, Κορομηλάς, Μπερερής, Τζανετέας, Μωράκης, Κουρούπης, Χρ. Τρίψας, Τουρλίδας, Σαραντόπουλος (55' Τσουλάκος), Χελάς. 

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Καλογερόπουλος, Κρεμμύδας, Γκούνης, Κατσιβαρδέας, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Αντωνίου (70' Τσέλα), Πατσιώτης (80' Θεοδοσόπουλος), Ηλιόπουλος (60' Βοσνάκης), Τσώνης.