Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 12:40

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεμπούτο Τσάβες στο σημερινό ματς με Ξάνθη

Γράφτηκε από τον

Το σκηνικό υποδοχής που έστησαν στον Αστέρα Τρίπολης για τον Κρίστιαν Τσάβες ήταν ανάλογο ενός μεγάλου σταρ.

Η πορεία του στην Αργεντινή και η καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορ έκαναν τους Αρκάδες να τον προλογίζουν ως το «δεκάρι» που θα ταράξει τα νερά της της Σούπερ Λίγκας.

Πλέον στον Αστέρα περιμένουν, αρχής γενομένης από το σημερινό κομβικό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Τσάβες να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής του μεγάλου ταλέντου του και τους οδηγήσει στη νίκη που θα τους κρατήσει δυνατά στη μάχη της εξόδου στην Ευρώπη. Και μετά τη χθεσινή ισοπαλία του Πανιωνίου με την Καλλονή, οι ελπίδες των Αρκάδων αναπτερώθηκαν ακόμη περισσότερο και ας μετράνε απέναντι στη φορμαρισμένη Ξάνθη οχτώ απουσίες, με πιο τρανταχτή αυτήν του Ιγκλέσιας που μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας θα τον στερηθούν και άλλο καιρό.

Αν και για τους Αρκάδες ο στόχος της Ευρώπης είναι ξεκάθαρος, στην Ξάνθη ακόμη δεν το βροντοφωνάζουν, όμως σε αυτόν αποσκοπούν και αυτοί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γουάλας, παρότι όλη την εβδομάδα παρουσίασε μεγάλη πρόοδο, τελικά να μην καταφέρνει να μπει στην αποστολή. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είναι ενισχυμένοι επιθετικά αφού ο Καπετάνος, παρότι θεωρούταν εξαιρετικά αμφίβολος, τελικά κατάφερε να δώσει το «παρών».

Ξάνθη (10η, 25β.) - Αστέρας Τρίπολης (6ος, 31β.) 19:30, NovaSports1

ΞΑΝΘΗ (4-2-3-1): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Καρυπίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Νιέτο, Ορφανίδης, Καπετάνος

Αποστολή: Γκαραβέλης, Φλίσκας, Γούτας, Παπαστεριανός, Κρίστοφερ, Σκούρτης

Απόντες: Τσέναμο, Γουάλας Τιμωρημένοι: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-2-3-1): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ντουντού, Μπερτόλιο, Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Γιάννου

Αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Κιτόκο, Τσάβες, Χαμντανί, Μουκάμ, Ιωαννίδης

Απόντες: Ιγκλέσιας, Τορμένα, Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης, Δημούτσος, Ν. Φερνάντες, Γκοϊάν, Τιμωρημένοι: -

Πηγή: sentragoal.gr