Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 21:13

Κύπελλο για τη Γ' εθνική προωθεί η ΕΠΟ!

Γράφτηκε από τον

Και η Γ΄ Εθνική θα έχει Κύπελλο! Η ΕΠΟ έχει στα σκαριά τη δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης υπό τη μορφή που έχει το Κύπελλο Ελλάδας και θα αφορά αποκλειστικά τις ομάδες της κατηγορίας.
Το Κύπελλο Ερασιτεχνών δε θα καταργηθεί. Αντίθετα θα γίνει κανονικά. Το σκεπτικό των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι να παίζουν ο Κυπελλούχος της Γ΄Εθνικής με τον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών σ΄ ένα ματς τύπου Σούπερ Καπ!
Ο σκοπός που θα δημιουργηθεί το Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής είναι ξεκάθαρος και αφορά στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Τόσο χορηγικά, όσο και με τηλεοπτικά έσοδα κυρίως για τις ομάδες!

Πρόταση Σαρρή
για τους νησιώτες

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εισήγηση του Γιώργου Σαρρή στο συμβούλιο της ΕΠΟ να δοθεί επιχορήγηση στις δέκα νησιώτικες ομάδες του πρωταθλήματος (8 από Κρήτη, 2 από Κυκλάδες) για τα έξοδα μετακίνησης!
Δηλαδή η ΕΠΟ σκοπεύει να καλύπτει τη διαφορά που θα προκύπτει από τα έξοδα τα οποία θα κάνουν οι νησιώτες σε σχέση με τους Αθηναίους. Εάν λοιπόν ομάδα από την Αθήνα έχει να κάνει 5 ταξίδια σε νησιά και το κόστος ανέρχεται στα 10.000 ευρώ (τυχαίο ποσό), τότε στις ομάδες των νησιών που θα αναγκαστούν να κάνουν διπλά ταξίδια άρα και διπλάσια έξοδα, θα τους δίνεται το ανάλογο ποσό ώστε να τεθεί ένα πλαφόν εξόδων!

πηγή   mikriliga.com