Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013 21:59

Εγκαινίασε τα νέα αποδυτήρια ο Κεραυνός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Τα νέα του αποδυτήρια του εγκαινίασε σήμερα ο Κεραυνός Καλαμάτας. Τα αποδυτήρια βρίσκονται στον οικίσκο 3 πλησίον του δημοτικού γηπέδου "Παναγιώτης Μπαχράμης" και έρχονται να δώσουν νέες προοπτικές στο σύλλογο που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο πρόεδρος Μιχάλης Μπαρούς και τα μέλη της διοίκησης, ο νέος τεχνικός Τάσος Χάριτος και οι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο γραμματέας Λεωνίδας Οικονομίδης αλλά και οι Κώστας Κανελλόπουλος και Νίκος Λιόγας. Το παρών έδωσε ακόμη ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, το μέλος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου και χορηγός της ομάδας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ανδρέας Γουρδέας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης.
Ο παράγοντας της ομάδας Πάνοςς Χασανέας ήταν αυτός που πήρε πρώτος το λόγο. Ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην κατασκευή των αποδυτηρίων ενώ καλωσόρισε και τα δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους Γιάννη Ξυπόλητο και Παντελή Κουρούπη.
Τόνισε ότι η άνοδος αποτελεί το μεγάλο όραμα της ομάδας ενώ χαρακτήρισε στοίχημα την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τριάδα του φερ πλέι.
Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν κατά σειρά οι κ. Αθ. Βασιλόπουλος, Γουρδέας, Σταθόπουλος, Κοσσάρης και Π. Βασιλόπουλος. Όλοι ευχήθηκαν στους ανθρώπους του Κεραυνού να πετύχουν τους στόχους τους ενώ τους συνεχάρηκαν για την κατασκευή των εξαιρετικών αποδυτηρίων.
Ο κ. Σταθόπουλος μάλιστα χαρακτήρισε "στολίδι" τα νέα αποδυτήρια του Κεραυνού.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπαρούς μίλησε τελευταίος. Χαρακτήρισε δύσκολους τους καιρούς για όλους, ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν στο παρελθόν και όσους συνεχίζουν να προσφέρουν στον Κεραυνό και έθεσε ως στόχο της ομάδας να πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά.
Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών και τα 11 μεταγραφικά αποκτήματα του Κεραυνού, τα οποία πήραν μια πρώτη εικόνα για την νέα τους ομάδα. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Κουρεντζή, Θοδωρή Κουτσαντώνη, Δημήτρη Παντελόπουλο, Ακη Παπαγεωργίου, Χρήστο Νιάρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, Παναγιώτη Βάγια, Γιώργο Μητσέα, Παύλο Αθανασίου, Θοδωρή Δρακουλάκο και Λεωνίδα Δημητρίου.