Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 17:31

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε σε άλλο ένα παιχνίδι ο Α.Ο. Φαραί, που κέρδισε χθες το βράδυ στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία τον Πανθουριακό με 1-0.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Πέτση, που έδωσε το τρίποντο στην φιλοξενούμενους και τους έφερε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας τη βαθμολογική διαφορά από το χθεσινό αντίπαλο του στους 4 πόντους.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς ο δυνατός αέρας και το τσουχτερό κρύο έκαναν δύσκολο το έργο των παικτών να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Στο α' ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιόλογο, ενώ στο β' μέρος οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν πιο δραστήριοι και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με πρώτη αυτή του γκολ 7 λεπτά μετά την έναρξη του. Στο 52' ο Μούσα εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στέλνοντας την μπάλα στη γωνία της μεγάλης περιοχής εκεί που κινήθηκε ο Πέτση ο οποίος με κοντρόλ "κατέβασε" ωραία την μπάλα και στη συνέχεια με δυνατό διαγώνιο σουτ στο αριστερό "Γ" της εστίας του Ανδρέου την έστειλε στα δίχτυα για το και 0-1.

Από εκεί και πέρα ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Τσέρτος (σουτ με κόντρα στο Σεριάτο και κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι), Ηλιόπουλος (75' κεφαλιά), Ντ. Βασιλόπουλος (85' σουτ), Κωνσταντόπουλος (88' κεφαλιά) και Μάραντος (90' πλασέ).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Ρ. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Παπαδημητρίου (74' Ζάκκας), Ηλιόπουλος (65' Β. Βασιλόπουλος), Ντ. Βασιλόπουλος, Πλατάκης, Α. Σεφεράσι (82' Δωδέκατος).

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Παπαδόπουλος, Φιλανδριανός (62' Λικάι), Καπακλής, Μαυροειδάκος, Μούσα, Παχής, Σεριάτος (90' Μάραντος), Πέτση, Σπανός (91' Βαβαρούτσος), Τσέρτος.