Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 18:11

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-3: Ενα ακόμα βήμα για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Ασταμάτητη δείχνει η Αναγέννηση Παραλίας το τελευταίο διάστημα, καθώς χθες νίκησε και τον Ηρακλή Καλαμάτας με 3-0 στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους που φιγουράρουν στην 3η θέση της Α1, ενώ αντίθετα ο Ηρακλής είναι στην τελευταία θέση και η παραμονή είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Ηρακλής έφθασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 9' με το Γιαννουκάκη, ενώ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη από το Βεργόπουλο στο 25'. Η πιο έμπειρη Αναγέννηση είχε την ουσία και στο 30' έκανε το 0-1 με πλασέ του Τριανταφυλλάκη από πλάγια θέση, ύστερα από κάθετη πάσα του Βέλλη.

Στο 42' από φάουλ του Δουρούμη, ο Βέλλης πήρε την πρώτη κεφάλια και στη συνέχεια ο Κάνιστρας ξανά με κεφαλιά έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης.  Οι όποιες ελπίδες του Ηρακλή να μπει ξανά στο παιχνίδι χάθηκαν στο 60', όταν ο Ταμπάκης τροφοδότησε με κεφαλιά τον Κάνιστρα που πρόλαβε την έξοδο του Κουκούτση και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Βρυώνη. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Πλαγιανός, Πανταζής (46' λ.τρ. Κομινάκης), Τζ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Γιαννουκάκης (62' Μπρακούλιας), Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας (69' Ζαφειρόπουλος), Κωνσταντινίδης. 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος (77' Γιαννακόπουλος), Δουρούμης, Δασκαλάκης (89' Πικιός), Κάνιστρας, Τριανταφυλλάκης, Βέλλης, Ταμπάκης, Πραστέλλας.