Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 19:31

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 2-1: Στο φινάλε πήρε τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα η Α.Ε. Αβίας κέρδισε προχθές στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τον Αίαντα με 2-1 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις στημένες φάσεις και έφτασαν στην επικράτηση, μένοντας μέσα στο στόχο της διεκδίκησης μιας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο στην Α' τοπική.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση και γνώρισαν την ήττα σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Είχαν τις ευκαιρίες για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως εκτός από μία φορά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη και άλλου γκολ. 

Στο 19' σέντρα του Γ. Βαβαρούτσου μέσα στην περιοχή, ο Ν. Γεωργικός  κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 31' ύστερα από συνδυασμό Αντωνόπουλου, Παπαβασιλόπουλου και πάσα στον Ξένιο, αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40' ο Γ. Βαβαρούτσος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45' σέντρα του Φετάχου στην περιοχή πετάχτηκε ο Ηλ. Γεωργίκος έκανε την προβολή, όμως δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 63' ο Αντεμάϊ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70' ο Μανιατέας προσπάθησε να σκοράρει με μακρινό φάουλ, όμως ο Τσιγάρος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε σωτήρια. Στο 81' σε αντεπίθεση του Αίαντα ο Αντωνόπουλος σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Στο 90' φάση διαρκείας στην περιοχή του Αίαντα. Από κόρνερ του Μανιατέα, ο Γιαννέας έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Τσιγάρος και η μπάλα έφτασε στον Φουρναράκο, αυτός με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Δ. Πολυμενέα, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2-1.

Ράμματα ο Φετάχου

Στο 65' σε διεκδίκηση της μπάλας του Φετάχου με αντίπαλο του είχε ως αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πρόσωπο, κάτω από το μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από παράγοντες της ομάδας του, όπου του έγιναν 3 ράμματα.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος.

ΑΒΙΑ: Κολοκούβαρος, Γκλίκα, Γ. Βαβαρούτσος, Ηλ. Γεωργίκος (69' Λυκουρέζος), Τζανετέας, Φουρναράκος, Μανιατέας, Αν. Βαβαρούτσος (83' Γιαννέας), Φετάχου (66' λ.τρ. Αποστολίδης), Δ. Πολυμενέας, Ν. Γεωργίκος.  

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Χρυσοβέργης, Τριάντος (32' λ.τρ. Στραβάκος, 85' Παπαθεοδωρίδης), Παλιατσέας, Παπαβασιλόπουλος, Αντεμάι (79' Πανταζής), Βασιλόπουλος, Αντωνόπουλος, Ξενιός.