Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 19:45

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ: "Εχουμε παίξει 22 τελικούς ενώ άλλοι αρκετά φιλικά…"

Γράφτηκε από τον

Η χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου του Παμίσου Γιώργου Πετρουλάκη στην «Ελευθερία» δεν έμεινε ασχολίαστη από την διοίκηση του Τσικλητήρα Πύλου. Με αφορμή την ένσταση Πύλου και Κυπαρισσίας εναντίον του Παμίσου, ο Πετρουλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων πως "είναι ανίκανοι να μας κερδίσουν μέσα στο γήπεδο".


Η διοίκηση του Τσικλητήρα με ανακοίνωση της απαντά ουσιαστικά στον Πετρουλάκη, κάνοντας λόγο για "φιλικά παιχνίδια" και "δημόσιες σχέσεις".
Η ανακοίνωση αναφέρει: "Συμφωνώντας απόλυτα με τον αντιπρόεδρο του Παμίσου κ. Γιώργο Πετρουλάκη ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα θυμίζουμε ότι:
1. Ο Τσικλητήρας Πύλου παίζει στο γήπεδο πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
2. Φέτος έχουμε παίξει έως τώρα 22 τελικούς, ενώ άλλες ομάδες έχουν παίξει λιγότερους τελικούς και αρκετά φιλικά παιχνίδια.
3. Το αποτέλεσμα των αγώνων μας έχει να κάνει με την επίδοσή μας σε κάθε παιχνίδι και όχι στην ικανότητα δημοσίων σχέσεων που έχουμε σαν σωματείο. Τέλος σε ότι αφορά την ένσταση που υποβάλλαμε, ο κάθε ενδιαφερόμενος το ίδιο θα έκανε στη θέση μας, όταν υπήρχε παρανομία ή άμεσο συμφέρον. Ας ψάξουν λοιπόν οι υπεύθυνοι του φίλου σωματείου να αποδώσουν αλλού τις ευθύνες της αβλεψίας τους. Εκ του Δ.Σ. ο πρόεδρος Αναστάσιος Καραλής".