Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 19:53

O ΠΑΣ 4-2 στην Κομοτηνή, "βούλιαξε" κι άλλο τον Πανθρακικό

Γράφτηκε από τον
O ΠΑΣ 4-2 στην Κομοτηνή, "βούλιαξε" κι άλλο τον Πανθρακικό

Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αποδείχθηκε παλικάρι! Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε την Κυριακή (28/2) στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές επικρατώντας με 2-4 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, την ώρα που οι γηπεδούχοι βλέπουν πλέον τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία να εξανεμίζονται.

 

 

Οι παίκτες του Χατζηνικολάου μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν, ενώ «χτύπησαν» και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον ΠΑΣ, όμως, να βρίσκει ισάριθμες απαντήσεις και να… προσθέτει άλλες δύο.

 

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο Πανθρακικός αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που δεν παράτησαν ούτε στιγμή το ματς, έδειξαν ψυχή και τελικά δικαιώθηκαν, έχοντας και δύο δοκάρια.

 

 

Ο Πανθρακικός ήξερε ότι έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά και μπήκε δυνατά στο ματς, κάνοντας γρήγορα τρεις τελικές προσπάθειες. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ο ΠΑΣ αυτός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ξεκίνημα, με τον Τσουκαλά να βλέπει την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

 

Η επιμονή του Πανθρακικού απέδωσε τελικά καρπούς στο 12ο λεπτό, με τον Ίγκορ να ανοίγει το σκορ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

 

Μετά το τέρμα, ο ΠΑΣ πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Μανιάς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ από τα δεξιά οι παίκτες του Πετράκη έκαναν… πάρτι. Το δοκάρι του Τζημόπουλου στο 17΄ήταν μία προειδοποίηση και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 35ο λεπτό, με το σουτ του Μανιά να βρίσκει και στον Χρήστου και να καταλήγει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

 

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ανάλογο με αυτό του πρώτου μέρους. Ο Πανθρακικός βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο και προηγήθηκε εκ νέου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιγκινί, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει μετά το γκολ.

 

Σταδιακά, ο ΠΑΣ πήρε πάλι τα ηνία και στο 67ο λεπτό έφερε για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα, με τον Σκόνδρα να νικά τον Αθανασιάδη, αφού οι αμυντικοί των γηπεδούχων τον… ξέχασαν στην περιοχή.

 

Το γκολ έδωσε έξτρα ώθηση στους Γιαννιώτες που λίγο αργότερα πήραν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με τον εξαιρετικό Μανιά. Αποφασισμένοι να κρατήσουν τη νίκη, πίεσαν και για τέταρτο τέρμα, την ώρα που ο Πανθρακικός έμοιαζε απογοητευμένος και συμβιβασμένος με την ήττα.

 

Τελικά, το γκολ ήρθε στο 85’ πάλι για τον ΠΑΣ, αυτή τη φορά από τον Ίλιτς, με το 2-4 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

 

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Ζησιμόπουλο (Πειραιά), ενώ τέταρτος ήταν ο Σκουλάς (Σερρών).

 

Κίτρινες: 90’+1 Ρούσσος - 54’ Μιχαήλ

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86’ Πεταυράκης), Χρήστου (41’ λ. τρ. Ρούσσος), Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (46’ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ίγκορ.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Ναδάλες (68' Γιάκος), Τσουκαλά, Ακόστα, Λίλα, Μανιάς (82’ Κοζορώνης), Ίλιτς (86’ Ηλιάδης).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR