Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 17:56

"Απέδρασε" από την Καρδίτσα η Κέρκυρα, 2-1 την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Με γκολ των νεοαποκτηθέντων Χιντζίδη και Αρναρέλλη η Κέρκυρα, νίκησε 2-1 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από 21 αγωνιστικές στη Football League.

Η παράδοση για την Κέρκυρα δεν ήταν ευνοϊκή στην Καρδίτσα. Οι Φαίακες ωστόσο επικράτησαν σήμερα 2-1 της Αναγέννησης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League, και ανέβηκαν ξανά στο... ρετιρέ της βαθμολογίας με 45 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Στο 7ο λεπτό ο Σκαθαρούδης με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή (0-1). Στο 31' η ομάδα του Ιονίου νησιού έκανε το 1-1. Ο Χιντζίδης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσάμη.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά σημειώθηκε στο 65'. Ο Μπαλντοβαλίεφ έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Αρναρέλλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Φαίακες. Στο 81' οι "κιτρινόμαυροι" έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας, αλλά το τέρμα του Μαυριά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στον Τζέκο.

Η Αναγέννηση είχε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τρεις τελικές περισσότερες, αλλά και κατοχή 52%, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και ήταν εκείνοι που κατέκτησαν το τρίποντο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Γκόλιας, Καραχάλιος, Ακασού (73' Τζέκος), Υφαντής (67' Τσιλούλης), Τσούκαλος, Μπλέντι, Πιτταράς (79' Μαυριάς), Σκαθαρούδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ιωάννου, Βενέτης, Χιντζίδης (70' Ντιόγκο), Νίκιτς, Ζορμπάς, Σουάνης (59' Κόντος), Ντουαλά, Αρναρέλλης, Παμλίδης (56' Μπαλντοβαλίεφ).

Πηγή: sport24.gr