Τρίτη, 01 Μάρτιος 2016 13:03

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εξι σερί νίκες και φουλ για…πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εξι σερί νίκες και φουλ για…πρωτάθλημα

Την έκτη σερί νίκη πανηγύρισε το Σάββατο ο Τσικλητήρας κόντρα στο Μεσσηνιακό (4-1) και πλέον είναι 3 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο Πάμισο και έξι από την τρίτη Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Πύλου μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, μετρά μόνο τρίποντα (Διαβολίτσι, Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα, Απόλλωνα, Δώριο, Μεσσηνιακός) και δείχνει ικανή να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική.

"Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι τη βαθμολογία, ποιος είναι από πάνω ή πιο κάτω. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά", ξεκαθαρίζει ο προπονητής των πρωτοπόρων Νίκος Κακαλέτρης.

Οσο για το πρόσφατο ματς με το Μεσσηνιακό είπε: "Ημασταν σοβαροί. Πιάσαμε καλή απόδοση και κάναμε γρήγορα δικό μας το παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας". 

 

Το ευχάριστο για τον Τσικλητήρα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, μιας και ο Τσώνης έχει ανεβάσει ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμος με τον Εθνικό.  Η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής ξεκίνησε χθες σε αισιόδοξο κλίμα, μετά τη νέα νίκη που επιτρέπει στην ομάδα της Πύλου να μείνει στην κορυφή, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.