Τρίτη, 01 Μάρτιος 2016 13:27

KΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Να συνέλθουμε γρήγορα", λέει ο Γ. Δανίκας μετά την ήττα από Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Μετά από εφτά διαδοχικές νίκες, η Κυπαρισσία ηττήθηκε προχθές για πρώτη φορά στο γήπεδό της με 0-1 από τον Πανθουριακό και απομακρύνθηκε ξανά έξι βαθμούς από την κορυφή της Α' τοπικής.

Μια ήττα - σοκ για τον ΑΟΚ, που μετά την ένσταση κατά του Παμίσου είχε βρεθεί σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και έδειχνε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

"Από την αρχή μας πήγαν όλα στραβά (σ.σ. χτύπησε ο Καμποσιώρης), δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή ρου ματς και δεν ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο παρότι είχαμε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος πάλι χάσαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά λόγω του δυνατού αέρα, παίζαμε με ανορθόδοξο τρόπο", εξηγεί ο Γιάννης Δανίκας για το ατυχές αποτέλεσμα με τον Πανθουριακό, ο οποίος είναι φέτος ο κακός δαίμονας της Κυπαρισσίας. Βλέπετε την απέκλεισε στο κύπελλο Μεσσηνίας με μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ στο πρωτάθλημα την κέρδισε την Κυριακή και στον πρώτο γύρο την είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία. Ο προπονητής του ΑΟΚ παραδέχεται ότι: "Ηταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Δεν την περίμενε κανείς και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα". 

Ετοιμος για ντεμπούτο ο Ντιόπ

Στον αγώνα με τον Πανθουριακό έκανε ντεμπούτο ο γκολκίπερ Γιάννης Καπετανάκης και στο επόμενο ματς με τον Α.Ο. Φαραί ετοιμάζεται να γράψει την πρώτη του συμμετοχή για φέτος ο Σίντι Ντιόπ, καθώς λύθηκε το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του και έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ως εκ τούτου λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή για τη Κυπαρισσία που στο χειμερινό παζάρι απέκτησε τους Καπετανάκη, Μοντεσάντο και Φράγκο.

Το άσχημο είναι ότι τραυματίστηκε ο Καμποσιώρης και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα το μέγεθος του τραυματισμού. 

Εκτός πλάνων παραμένει ο Παναγόπουλος, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην αναμέτρηση με την Σπερχογεία.