Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2016 11:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Δεν είναι το πιο σημαντικό", λέει ο Καλογιαννίδης για το ματς με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Δεν είναι το πιο σημαντικό", λέει ο Καλογιαννίδης για το ματς με Ερμιονίδα

Η Καλαμάτα πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση με το εντυπωσιακό 4-0 στο Αργος απέναντι στον Παναργειακό.

Για να έχει όμως αντίκρισμα αυτή η επιτυχία, θα πρέπει να νικήσει την Κυριακή και την Ερμιονίδα. Ενα ματς που για πολλούς είναι το πιο σημαντικό όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στη Γ' εθνική. Η Καλαμάτα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγά ουσιαστικά μόνο την Ερμιονίδα, που έχει 3 βαθμούς περισσότερους.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης δεν συμφωνεί πάντως με την παραπάνω άποψη.

"Για μένα δεν είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι, όπως τα υπόλοιπα εννέα που απομένουν", λέει ο προπονητής της Καλαμάτας για την κόντρα με την Ερμιονίδα στην οποία βρέθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο

"Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από τότε. Εγώ περιμένω αυτό το ματς, όπως και τα υπόλοιπα. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη κάψα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσει η Καλαμάτα τους τρεις βαθμούς. Είτε παίζει με την Ερμιονίδα, είτε με το Αργος, είτε με τον Ολυμπιακό".

Το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και ο Κώστας Καλογιαννίδης, όπως και όλοι στη "Μαύρη Θύελλα" ευελπιστούν να έχουν τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου.

"Σίγουρα θέλουμε μαζί τον κόσμο για να πάρουμε τη νίκη που την έχουμε απεριόριστη ανάγκη. Οπως και να 'χει εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", λέει ο προπονητής της Καλαμάτας.

 

Η προετοιμασία για την Ερμιονίδα θα συνεχιστεί σήμερα (2 μ.μ. Ασπρόχωμα) μετά το χθεσινό ρεπό. Ο Μπαντούνας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, αλλά παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Τσιμικλής. Ο 40χρονος τεχνικός στα πλάνα που ετοιμάζει υπολογίζει και τους νεοαποκτηθέντες Μανουσάκη και Τσουλάκο.