Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 12:55

Στις 9-10 και 19-21 Αυγούστου θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών

Γράφτηκε από τον

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ, γνωστοποίησε  τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA TEST) για το 2013-2014 των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League, Football League, 3ης και 4ης κατηγορίας.


Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές Super League θα τρέξουν το διήμερο 9 και 10 Αυγούστου, της Football League στις 19 Αυγούστου, της 3ης και 4ης κατηγορίας στις 21 του μήνα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφέρει:
«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA TEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League,  Football League, 3ης και 4ης Κατηγορίας.
H συγκέντρωση των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 9-10/8/2013, στο ξενοδοχείο STRATOS VASILIKOS. Προσέλευση 9/8/2013, έως 13:00. Αναχώρηση 10/8/2013, 16:00.
Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League θα διεξαχθούν στο Δημοτικό στάδιο Φυλής, το Σάββατο 10/8/2013. Ώρα προσέλευσης 07:00».

Οι άλλες κατηγορίες

Σε ότι αφορά τις άλλες τρεις κατηγορίες τα τεστ θα γίνουν ως εξής:
- Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Football League των ενώσεων: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας,  Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας  και Χίου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής, την Δευτέρα 19/8/2013.  Ώρα προσέλευσης 18:00.
- Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας των ενώσεων:  Αιτωλοακαρνανίας,  Αργολίδας, Αρκαδίας,
Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής,  Αχαΐας,  Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής, την Τετάρτη  21/8/2013. Ώρα προσέλευσης 18:00.
Σημείωση: Οι  διαιτητές  και οι βοηθοί διαιτητές που ανήκουν στους πίνακες υποψηφίων ανόδου, θα διαγωνισθούν στους χρόνους της κατηγορίας για την οποία είναι υποψήφιοι.

Mονοήμερα σεμινάρια νέων
διαιτητών και νέων βοηθών

Στις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν μονοήμερα σεμινάρια νέων διαιτητών 4ης κατηγορίας και βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας, όπως γνωστοποίησε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση για τα παραπάνω σεμινάρια έχει ως εξής:
«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των μονοήμερων σεμιναρίων (γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες) των νέων υποψηφίων βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας και των νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης κατηγορίας.
Στις 22/8/2013 στην Αθήνα οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές 3ης Κατηγορίας και οι νέοι υποψήφιοι διαιτητές 4ης Κατηγορίας των ΕΠΣ: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας , Κυκλάδων, Λακωνίας, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου.
Ξενοδοχείο Crown Plaza. Ώρα προσέλευσης  10:00 - 10:30.
Αγωνιστικά τεστ: Δημοτικό Στάδιο Φυλής. Ώρα προσέλευσης 18:30.

Σημειώσεις
1. Tο αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί στις ΕΔ/ΕΠΣ.  
2. Οι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές οφείλουν να προσκομίσουν πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους στο σεμινάριο.
3. Επίσης οφείλουν να προσκομίσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου και να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.