Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 13:39

Ματς καρμπόν με το 2014, αλλά με διαφορετικό έπαθλο

Γράφτηκε από τον
Ματς καρμπόν με το 2014, αλλά με διαφορετικό έπαθλο

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα για την Καλαμάτα, το πιο κρίσιμο ματς για την παραμονή θα είναι αυτό με την Ερμιονίδα που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ένα παιχνίδι που αμέσως μας φέρνει στο μυαλό αυτό μεταξύ των δύο ομάδων πριν δύο χρόνια, σχεδόν τέτοια εποχή, τον Φεβρουάριο του 2014.

Και τότε η Καλαμάτα είχε υποδεχθεί την Ερμιονίδα στο κατάμεστο από 5.000 περίπου φιλάθλους της Δημοτικό Στάδιο. Το έπαθλο ήταν η θέση στην κορυφή και η προοπτική ανόδου στην Β' εθνική!

Η Καλαμάτα ξεκινούσε το ματς από το -3 και ήθελε κατ' αρχήν νίκη και αν ήταν δυνατόν με δύο γκολ διαφορά για να πάρει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

Ακριβώς από την ίδια αφετηρία θα ξεκινήσει και το ματς της Κυριακής: Η Καλαμάτα στο -3, θέλει νίκη και αν είναι δυνατόν με δύο γκολ για να έχει την ισοβαθμία. 

Η σημαντική διαφορά είναι ότι πλέον οι δύο ομάδες δεν παίζουν για την κορυφή αλλά για την παραμονή. 

Το τι είχε γίνει το 2014 οι περισσότεροι το θυμούνται καλά. Η Ερμιονίδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο 15λεπτο, αλλά γύρισε το ματς, νίκησε με 2-3 με γκολ στο 92' και τελικά ήταν αυτή που πήρε την θέση της ανόδου. Σκορπίζοντας ταυτόχρονα απογοήτευση στους Μεσσηνίους φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων από εκείνη τη μέρα δεν έχουν ξαναπάει στο γήπεδο!

Η Κυριακάτικη κόντρα των δύο ομάδων θα γίνει σίγουρα σε μπροστά σε πολύ λιγότερο κόσμο, η κρισιμότητα της όμως είναι και τώρα μεγάλη, αφού θα παιχθεί σε μεγάλο βαθμό το ποια από τις δύο ομάδες θα υποβιβαστεί. 

 

Μένει να δούμε αν η ομάδα της Αργολίδας θα χαμογελάσει ξανά ή αν η Καλαμάτα θα πάρει την άτυπη ρεβάνς για την προ δύο ετών ήττα της.