Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 14:12

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 0-0: Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 0-0: Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη σαββατιάτικη συνάντηση, που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον Αστέρα Αρφαρών.

Δεν έγινε σπουδαίο παιχνίδι, αλλά οι δύο ομάδες και κυρίως οι γηπεδούχοι, επιδίωξαν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, καταβάλλοντας προσπάθεια από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Πανθουριακός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, πίεσε τον αντίπαλο του, ιδιαίτερα στο β' μέρος όπου τον έκλεισε στην περιοχή του, έκανε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και να φτάσει στη νίκη. Ίσως σε αυτό να οφείλεται και το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ώστε να τελειώσουν με επιτυχία κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν. Έχουν και παράπονα από τον διαιτητή Ζαρακοβίτη, υποστηρίζοντας ότι εξάντλησε την αυστηρότητα του στο 79' όταν απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ντ. Βασιλόπουλο για μαρκάρισμα σε αντίπαλο του.

Η ομάδα των Αρφαρών έπαιξε κυρίως αμυντικά και προσπάθησε με αντεπιθέσεις, αλλά και στημένες φάσεις να απειλήσει την εστία του Ανδρέου, όμως δεν τα κατάφερε. Σίγουρα και ο ένας βαθμός σε εκτός έδρας ματς είναι θετικός και βοηθάει τον Αστέρα να ξεφύγει και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Β. Βασιλόπουλο (1' σουτ), Ρ. Σεφεράσι (20' κεφαλιά), Ζάκκα (38' σουτ), Παπαδημητρίου (69' κεφαλιά, 85' σουτ), Γιαννακούτζος (73') και Πιχιγιόνι (90').

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Κωνσταντόπουλος, Πιχιγιόνι, Ρ. Σεφεράσι, Καράμπελας, Ζάκκας (55' Παπαδημητρίου), Α. Σεφεράσι, Β. Βασιλόπουλος (70' Ηλιόπουλος), Χαρμπίλας (75' Χαραλαμπόπουλος), Ντ. Βασιλόπουλος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Στ. Φέστας, Τσίλικος, Χαραλαμπόπουλος, Καρατζούλιας, Γιαννακόπουλος (90' Βανικιώτης), Π. Καπόγλης, Λυμπιώτης (85' Ισούφι), Γιαννακούτζος (90' Στρατής), Καρύδης.