Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 13:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Τρίποντο ελπίδας με Μουρούσια

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο περίπου μήνες το Διαβολίτσι πανηγύρισε νίκη απέναντι στον Τέλλο Αγρα και το έπραξε στο ντεμπούτο του Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο. 

Οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ηλία Μουρούσια επικράτησαν χθες με 3-1 και ανέβηκαν στην 14η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και τέσσερις από τον Τέλλο Αγρα. 

Η ομάδα των Γαργαλιάνων παραμένει χωρίς διπλό στην Α' τοπική (2 ισοπαλίες, 11 ήττες)

Το Διαβολίτσι σ' ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη, άνοιξε το σκορ στο 12', όταν Μουρούσιας και Νικολακόπουλος διεκδίκησαν την μπάλα και αυτή από το κεφάλι του παίκτη των φιλοξενούμενων, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 50' από σέντρα του Σωτηρόπουλου, ο Μπουρλάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο κράτησε μέχρι το 67'. Σε αυτό το σημείο ο Μουρούσιας με κεφαλιά (έπειτα από συνεργασία με τον Μπεγέτη) έκανε το 2-1, με τον Τέλλο Αγρα όμως να διαμαρτύρεται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Στο 76' ο Μουρούσιας και πάλι με πλασέ έκανε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη του ΑΟΔ, που "ισοφάρισε" την ήττα του α' γύρου από τον Τέλλο Αγρα με δύο γκολ διαφορά (2-0). 

Να σημειωθεί ότι οι νικητές ζήτησαν πέναλτι στο 48' σε χέρι αμυντικού.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Γεωργαντά. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σταθάς, Κωστόπουλος, Γερμάνης, Κουτίβας, Παπαλέξης, Γρ. Παπαγεωργίου, Μάρης, Μπεγέτης, Δημόπουλος (36' Χριστόπουλος) , Μουρούσιας (85' Δημητρίου) Πάλλιας (80' Αριστομενόπουλος). 

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Σωτηρόπουλος, Κοσυφολόγος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης (80' Γεωργόπουλος) Σώκαλης, Πότσης, Μπουρλάκης, Ξυδιάς (70' Μπουλόν), Παναγιωτόπουλος (82' Νικολόπουλος).