Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 21:03

Ποντάρουν στον Οντσβόνγκ στην "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Θέμα με τον Θοδωρή Πούτση προέκυψε ξαφνικά στην "Μαύρη Θύελλα". Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε ένα κανονισμό της ΕΠΟ που είχε να κάνει με την πρόσφατη ελληνοποίηση του και έμεινε ελεύθερος, ενώ είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Καλαμάτα.

Ο Πούτσης λοιπόν ενημέρωσε τους ανθρώπους της Μεσσηνιακής ομάδας ότι έχει κάποιες προτάσεις από Α' και Β' εθνική, τις οποίες και εξετάζει.
Ο ταλαντούχος παίκτης λοιπόν αποτελεί παρελθόν για την Καλαμάτα όπως και ο Άγγελος Γεωργιόπουλος. Ο ελπιδοφόρος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει τελικά στην "Μαύρη Θύελλα", που μέσα σε μια μέρα έχασε δύο από τα καλύτερα ταλέντα που είχε.
Στον αντίποδα, σήμερα έφτασαν στην Καλαμάτα οι δύο Ιταλοί παίκτες, οι Τσιρίλο (μέσος) και Οντσβόνγκ (αριστερά στη φωτό). Ο δεύτερος μάλιστα εντυπωσίασε με τα σωματικά του προσόντα καθώς πρόκειται για θηριώδη φορ (1.95 περίπου με σωματότυπο αλά… Μπαλοτέλι) στον οποίο ποντάρουν πολλά οι Μεσσήνιοι.
Ο παίκτης ανήκει στην Ιταλική Ουντιζέζε και οι συστάσεις που έχουν οι άνθρωποι της Καλαμάτας είναι πολύ καλές. Η μεταγραφή του λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτές τις μέρες, όπως και του Τσιρίλο.
Στο μεταξύ, στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και πάλι οι δύο Νιγηριανοί, οι Αμε Ογιοντάλε Γουίλφερντ (20 ετών αριστερό εξτρέμ) και Μπέντζαμιν Εφέ (20 ετών δεξί εξτρέμ)  καθώς και ο έγχρωμος Βέλγος Ντία Αλιού.
Την προπόνηση παρακολούθησε και πάλι ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης συνοδευόμενος από τα περισσότερα μέλη της διοίκησης της ομάδας.

Εμεινε ο Κολοβούρης

Θετική ήταν η εξέλιξη και στο θέμα του Ανδρέα Κολοβούρη. Ο τερματοφύλακας από την Αχαία συμφώνησε τελικά με την Μεσσηνιακή ομάδα, ήρθε σήμερα στην Καλαμάτα και συμμετείχε στην προπόνηση.