Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 20:59

Αρχισε προετοιμασία ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Αρχισε προετοιμασία ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Απόλλωνας ξεκίνησε το απόγευμα και επίσημα την προετοιμασία του για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Η επίσημη πρώτη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ο πατήρ Φίλιππος Χαμαριάς του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαμάτας τέλεσε τον αγιασμό.
Το "παρών" έδωσαν η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Σκουρλέτη, Κώστα Δημόπουλο, οι παλιοί ποδοσφαιριστές και τα νέα πρόσωπα Θεόδωρος Στασινός, Κώστας Ροβολής, Στάθης Γιαννακόπουλος, Βαγγέλης Καπακλής, Δημήτρης Τάγαρης, Δημήτρης Πολυμενέας, Χρίστος Χριστόπουλος, Αλέξης Γεωργουδιός και Αγγελος Γεωργακόπουλος, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Πέτρος Κέρμαλης και Γιώργος Ζάρκας.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Γρηγορόπουλος δήλωσε στο "Notos": «Στόχοι της ομάδας είναι να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, να έχει υγεία σαν σύλλογος, να φέρει τον κόσμο κοντά, γιατί είναι απογοητευμένος και με βάση το ρόστερ και την ιστορία της ομάδας να τερματίσουμε ψηλά. Θα δώσουμε μεγάλο βάρος στην Ακαδημία, όπου στόχος είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα τμήματα όσο γίνεται καλύτερα.
Θα προσπαθήσουμε με οργάνωση, πειθαρχία και συνέπεια να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Απόλλωνας φέτος θα αλλάξει σελίδα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το πετύχουμε. Εγώ σαν προπονητής ευχαριστώ τη διοίκηση που με στήριξε στις επιλογές των παικτών και υλοποίησε τις μεταγραφές. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα».
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έδωσαν το "παρών" καθυστερημένα ο αντιπρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης.

Δοκιμάζει Σενεγαλέζο

Ενας Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής συμμετέχει από σήμερα στις προπονήσεις της Καλαματιανής ομάδας. Πρόκειται για έναν 26χρονο επιθετικό ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Μανίσασπορ και την περσινή χρονιά στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Απόλλωνας θα προχωρήσει στην απόκτηση του.