Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 15:09

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Εχασε έδαφος για την άνοδο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Εχασε έδαφος για την άνοδο

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Ακρίτας Κορώνης και η Ομόνοια που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τους γηπεδούχους να πέφτουν έτσι στην 4η θέση και να μένουν μετά από πολλούς μήνες εκτός της πρώτης τριάδας που οδηγεί στην Α' τοπική. 

Το Σάββατο στο γήπεδο της Κορώνης, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο, διεκδίκησαν από την αρχή έως το τέλος του ματς τους 3 πόντους, αλλά στο τέλος αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαν 5 δοκάρια (3 ο Ακρίτας, 2 η Ομόνοια), αλλά δίχτυα βρήκαν από μία φορά. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι από το ποδοσφαιρικό θέαμα που του παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Ακρίτα, το οποίο σημείωσε ο Βασίλης Κουτσολίας. Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγες ημέρες έχασε τον πατέρα του (εγκεφαλικό), όμως αγωνίστηκε χωρίς πρόβλημα, είχε καλή παρουσία και μόλις σκόραρε το αφιέρωσε στον πατέρα του.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως οι παίκτες της σε 3 αξιόλογες φάσεις σε αυτό το διάστημα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στην επανάληψη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ είχαν σωστή αντίδραση, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά, αν και είχαν τις ευκαιρίες νωρίτερα να έχουν πετύχει κάποιο γκολ. 

Στο 55' ο Μουτζούρης έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Κουτσολία, ο οποίος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 88' ο Μπάλας με συρτό διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το τελικό 1-1.

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Αγγελής (5' μακρινό σουτ οριζόντιο δοκάρι), Κατσίβας (10' σουτ), Πετριτάι (25' σουτ), Τσάνι (60' πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι), Τάφα (67' μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι), Μουτζούρης (70' πλασέ στο κάθετο δοκάρι), Κατσίβας (73' σουτ) και Μουτζούρης (85' πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Κουτσολίας, Παναγιωτόπουλος, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Αν. Μάραντος, Μπλάνας, Μουτζούρης, Σταμάτης, Χρ. Μαθιόπουλος (75' Κ. Μάραντος).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Σπυρόπουλος, Ντέρτζια, Κ. Κοστρίβας, Σώκαλης (65' Ταπεινός, 75' λ.τρ. Πέτροβας), Δρογγίτης, Τάφα (70' Μπακλαβάς), Πετριτάι, Αγγελής, Μπάλλας, Κατσίβας.