Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 15:27

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3 : Μεγάλο διπλό με χατ τρικ του Σπαντιδέα

Γράφτηκε από τον

Την προσπάθεια του για να παραμείνει στην Α1 συνέχισε το Σάββατο ο Ηρακλής Καλαμάτας που κέρδισε στο Ασπρόχωμα την τοπική ομάδα με 3-0.

Οι "κυανόλευκοι" το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιώσει το αγωνιστικό τους πρόσωπο και με τις προσθήκες των Καραγιάννη, Β. Πανταζή έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Οι 3 βαθμοί που πήραν στο προχθεσινό ματς είναι σημαντικοί και βοηθούν και ψυχολογικά την ομάδα, όμως η υπόθεση παραμονή έχει ακόμη δρόμο και χρειάζεται να έχουν ανάλογα αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια. Σε ότι αφορά την παραπάνω αναμέτρηση ο Ηρακλής ήταν καλύτερο και με σκόρερ τον Σπαντιδέα έφτασε στην πολύτιμη νίκη. Το Ασπρόχωμα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κουκούτση ώστε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Στο 32' ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα στον Τζ. Παπαδέα αυτός πλάσαρε η μπάλα κόντραρε στον Σπαντιδέα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 38' μετά από ωραία ενέργεια ο Καραγιάννης πάσαρε στον Σπαντιδέα και αυτός με πλασέ "έγραψε" το 0-2. Στο 40' ο Φίλιος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την  περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68' μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Γιαννουκάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 78' ο Σπαντιδέας μετά από ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 0-3. 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Αναστασόπουλος, Ζαφειρόπουλος (50' Θεοδωρόπουλος), Πετσόπουλος, Βεργόπουλος, Μουράτι, Φλέσσας, Γυφτέας (80' Παχτίτης), Λέκκας, Αρ. Ηλιόπουλος (70' Κουραμπάς), Φίλιος.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Πλαγιανός (55' Γιαννουκάκης), Π. Πανταζής, Γ. Παπαδέας, Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντινίδης (82' Κομινάκης), Σπαντιδέας, Καραγιάννης, Β. Πανταζής (82' Μπρακούλιας).