Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 13:32

Δεκά έξι Μεσσήνιοι στην περιφερειακή ομάδα

Γράφτηκε από τον

Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ προπονήθηκε χθες το μεσημέρι η ομάδα νέων της 11ης Περιφέρειας (Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία), εν όψει των αγώνων με την 12η Περιφέρεια (Αργολίδα, Κορινθία, Δυτική Αττική), που θα γίνουν 16 και 30 Μαρτίου.

Η προπόνηση των 26 συνολικά παικτών, εκ των οποίων οι 16 από τη Μεσσηνία, έγινε υπό τις οδηγίες του ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Δρούγα και του συνεργάτη του Θεόδωρου Ασημακόπουλου, Το "παρών" έδωσαν ακόμα ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης Αγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς. ο πρόεδρος της Ενωσης Λεωνίδας Οικονομίδης, ο γραμματέας Αντώνης Τουρλομούσης, ο έφορος των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργιόπουλος και ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης.

Η 18άδα θα ανακοινωθεί πιθανότατα την προσεχή Κυριακή. Το πρώτο παιχνίδι με τη 12η Περιφέρεια θα γίνει στην Καλαμάτα στις 16 Μαρτίου και η ρεβάνς στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα ή την Κόρινθο. 

Οι παίκτες που έχουν κληθεί στην 11η περιφέρεια από τη Μεσσηνία είναι οι: 

Παναγιώτης Μπαχράμης, Νίκος Συρμπόπουλος, Διονύσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσιλιγωνέας, Γιώργος Οικονομόπουλος, Λεωνίδας Δεδούσης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Μπαζάνης, Στασινός Κλάδης, Γιώργος - Δημήτρης Κάππος, Γιάννης Σαρδέλης, Γιάννης Καραχάλιος, Ορέστης Αντεμάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος, Παναγιώτης - Διονύσης Σαραντόπουλος και Βασίλης Παπαθεοδωρίδης, ο οποίος πήρε τη θέση του Χρήστου Τσουμπλέκα από την Αρκαδία. 

 

Από την Αρκαδία συμμετείχαν στην προπόνηση οι: Βαγγέλης Δρανιάς, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Πέτρος Σακελλαράκης. Και από τη Λακωνία οι: Στέλιος Φραντζέσκος, Βαγγέλης Παπαστάθης, Παναγιώτης Στούμπος, Στέλιος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Μαλτέζος, Βαλάντης Καρβελόπουλος, Χρήστος Απαλοδήμας.