Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 11:32

Δίκοπο μαχαίρι το κύπελλο…

Γράφτηκε από τον

Δύο… καρπούζια σε μία μασχάλη θα προσπαθήσει να κρατήσει το επόμενο διάστημα ο Τσικλητήρας Πύλου.

Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας είναι εδώ και δύο εβδομάδες πρωτοπόροι στην Α' τοπική και μάλιστα έχουν σημαντική διαφορά 6 βαθμών από τη 2η θέση.

Ως εκ τούτου είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, έχοντας και τα δύο ντέρμπι 

με Πάμισο και Κυπαρισσία στην έδρα τους.

Από την άλλη ο Τσικλητήρας ξεκινά σήμερα το… ταξίδι στο κύπελλο ερασιτεχνών, εκεί όπου πέρυσι έκανε φοβερή πορεία και άγγιξε την συμμετοχή στον τελικό.

Στην Πύλο λένε πως ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στο θεσμό, όμως αυτό είναι… δίκοπο μαχαίρι. Αν προχωρήσουν στο κύπελλο ερασιτεχνών, δεν θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα  που είναι ο βασικός τους στόχος και συνάμα θα επιβαρυνθούν με κούραση, ταξίδια και ενδεχομένως να χάσουν παίκτες από τιμωρίες, τραυματισμούς.

Πέρυσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά μιας και ο Τσικλητήρας δεν στόχευε στον τίτλο και έτυχε να δώσει εντός έδρας όλα τα παιχνίδια του. Στην πράξη θα φανεί αν οι Πυλιώτες είναι σε θέση να τα καταφέρουν και στις δύο διοργανώσεις, με την αρχή να γίνεται σήμερα με το Καταστάρι. 

Ο κόσμος του Τσικλητήρα πάντως ζει το όνειρο του φέτος και τα θέλει… όλα. Τίτλο στην Α' τοπική, άνοδο στη Γ' εθνική και πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών…