Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 13:02

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνέχισε το αρνητικό σερί εκτός έδρας και αγχώνεται για παραμονή

Γράφτηκε από τον

Ούτε στο Διαβολίτσι κατάφερε ο Τέλλος Αγρας να πάρει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα και όχι μόνο αυτό, αλλά ηττήθηκε και είδε τη διαφορά από τις τρεις τελευταίες θέσεις να μικραίνει.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν άσχημη συμπεριφορά εκτός έδρας, με 11 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια και έτσι εξηγείται ότι βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παρότι διαθέτουν παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πλέον ο Άγρας απέχει τέσσερις βαθμούς από την 14η θέση που οδηγεί στην Α1 τοπική και πρέπει να προσέξει πολύ στη συνέχεια για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

"Χάσαμε με αυτογκόλ και γκολ οφσάιντ" 

Όσο για το ματς με το Διαβολίτσι που οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν με 3-1, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Λακριντής μας λέει την άποψη του: "Το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες. 

Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ και στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας και ισοφαρίσαμε, όμως δεχθήκαμε δεύτερο γκολ που θεωρώ πως ήταν καθαρό οφσάιντ.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, όμως υπήρχαν πολλές διακοπές και με το τρίτο γκολ τελείωσε και το παιχνίδι".

Ο Γαργαλιανιώτης προπονητής συνιστά ηρεμία τη δεδομένη στιγμή και προσθέτει: "Πρέπει όλοι σαν μια γροθιά να παλέψουμε στις 

6 αγωνιστικές που απομένουν. Εχουμε τέσσερα ματς στην έδρα μας, παράλληλα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της στιγμής και εκτιμώ πως θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να μην έχουμε πρόβλημα παραμονής".

Ποντάρει στα 4 εντός έδρας ματς

Ο Αγρας έχει βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε με τέσσερα ματς στο γήπεδο του, με ομάδες που είναι στα μέτρα του.

Μάλιστα τώρα έχει δύο κολλητά ματς στους Γαργαλιάνους με Ανδρούσα και Σπερχόγεια, όπου μοναδικός στόχος είναι το 2 στα 2 για να "αγκαλιάσει" τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά το Σάββατο ίσως δοθεί φιλικό στη Ζαχάρω με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Κάποιες ενοχλήσεις του Ανδρώνη στη γάμπα δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ πιθανότατα στο ματς με την Ανδρούσα να δώσει το παρών και ο 

 

στρατευμένος Παπανδρεόπουλος.