Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 13:30

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Η προσοχή πλέον στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Σύντομή ήταν η φετινή διαδρομή του Τσικλητήρα Πύλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς προχθές η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Κυπελλούχο Ζακύνθου ΑΟ Κατασταρίου με 0-2 και αποκλείστηκε από τον πρώτο της αγώνα στην διοργάνωση.

Η Μεσσηνιακή ομάδα φάνηκε πως έχει κυρίως το μυαλό της στο πρωτάθλημα, μιας και ο Νίκος Κακαλέτρης ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες ενώ και η συνολική απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ετσι ο Τσικλητήρας γνώρισε δίκαια την ήττα με δύο γκολ των φιλοξενούμενων στο δεύτεορ ημίχρονο και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Εκεί όπου έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου καθώςβρίσκεται έξι βαθμούς μπροστά από τον Πάμισο και την Κυπαρισσία. 

Φυσικά το πρόγραμμα κρύβει παγίδες αλλά και τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Κυπαρισσία και Πάμισο για αυτό και στον Τσικλητήρα γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί προσοχή για να μείνει η ομάδα στην κορυφή μέχρι το τέλος. 

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που πάριε τον τίτλο στην α' τοπική, ο Τσικλητήρας θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' εθνική σε αγώνα μπαράζ με τους πρωταθλητές Λακωνίας, Αργολίδας και Αρκαδίας, σε ένα όμιλο τεσάρων ομάδων όπου θα παίξουν όλοι με όλους και οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στην Γ' εθνική. 

"Κοιτάζουμε τον επόμενο στόχο"

Ο αρχηγός του Τσικλητήρα Φώτης Διακουμής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κατασταρίου στο συγκεκριμένο ματς και τόνισε ότι πλέον η ομάδα του κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα.

«Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Απλά σε αυτό το ματς αυτό δεν έγινε. Χάσαμε δίκαια από την ομάδα του Κατασταρίου και πλέον προχωράμε στον επόμενο στόχο μας που είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Το πρόγραμμα του στις έξι τελευταίες αγωνιστικές

Το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση στην Α' τοπική και έτσι ο Τσικλητήρας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη έχει να παίξει ακόμη διαδοχικά στο πρωτάθλημα με Πανθουριακό εντός, ΑΟ Φαραί εκτός, Κυπαρισσία εντός, Αρφαρά εκτός, Σπερχογεία εκτός και Πάμισο εντός.