Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 11:09

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διπλό ελπίδας ψάχνει αύριο στη Μυτιλήνη

Γράφτηκε από τον

Ενα από τα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει αύριο Κυριακή η Καλαμάτα η οποία θα φιλοξενηθεί από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. 

Ο Αιολικός έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αφού είναι τρεις βαθμούς κάτω από την κορυφή και διεκδικεί τον τίτλο. Και η Καλαμάτα όμως είναι τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού της Γ' εθνικής με αποτέλεσμα τα οκτώ παιχνίδια που έχει μπροστά της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να αποκτούν χαρακτήρα τελικού. 

Οι Μεσσήνιοι λοιπόν οφείλουν να χτυπήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή. Σε περίπτωση ήττας στην Μυτιλήνη η παραμονή θα γίνει αφάνταστα δύσκολη υπόθεση για την "Μαύρη Θύελλα", τη στιγμή μάλιστα που η Ερμιονίδα είναι πολύ πιθανό να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή καθώς θα υποδεχθεί το Λουτράκι.

Αξίζει να δούμε και το πρόγραμμα της Καλαμάτας στην συνέχεια: Οι Μεσσήνιοι θα παίξουν διαδοχικά με Αιολικό εκτός, Κανάρη εντός, Παναρκαδικό εκτός, Λεβάντε εντός, Χαλκίδα εντός, Σπάρη εκτός, Βάρδα εντός και Βύζα εκτός. 

Αγωνιστικά, όσον αφορά το αυριανό ματς, ο Καλογιαννίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκίνο και Ραχίμ, τον Χατζηλιόντα που αποχώρησε αφού δεν είχε χρόνο συμμετοχής, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τορεζάνι λόγω τραυματισμού, ενώ επιστρέφει ο Τσιμικλής που εξέτισε την ποινή του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ όλα τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο, λόγω της Αποκριάς. Το παιχνίδι της Καλαμάτας και αυτό του Κανάρη με την Δόξα Νέας Μανωλάδας είναι αυτά που θα διεξαχθούν τελικά αύριο Κυριακή, για λόγους διευκόλυνσης στη μετακίνηση των φιλοξενούμενων ομάδων.

Η μετάθεση του αγώνα κατά μια μέρα έγινε μετά από αίτημα της Καλαμάτας, καθώς το Σάββατο δεν υπάρχει καράβι ώστε να πάει η αποστολή από τον Πειραιά στην Μυτιλήνη. Η Καλαμάτα ζήτησε λοιπόν το ματς να γίνει είτε την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή, είτε την επόμενη την Κυριακή, όπου υπάρχει δρομολόγιο από πλοίο. 

Τελικά η ΕΠΟ όρισε το ματς για την Κυριακή στις 3 μ.μ. Έτσι η Μεσσηνιακή αποστολή θα ταξιδέψει με καράβι που θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από τον Πειραιά και θα φτάσει τις πρωτινές ώρες της Κυριακής στη Μυτιλήνη και μετά το ματς θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

3ος όμιλος - 19η αγωνιστική

Σάββατο 12/3

Ηρακλής Ψαχνών - Παναργειακός 0-3 α.α.

Σπάρτη - Χαλκίδα

Φωτόπουλος, Τάμαλης, τσαλίκης (Αθηνών)

Ερμιονίδα - ΑΟ Λουτράκι

Αντιπαριώτης, Τσαλίκογλου, Μητάκος (Αν. Αττικής)

Βάρδα - ΑΟ Λεβάντε 

Αντωνίου, Ρούντος, Γκόντα (Αν. Αττικής)

Βύζας Μεγάρων - Παναρκαδικός

Βικτωράτος, Παπανδριόπουλος, Γκολές (Πειραιά)

 

Κυριακή 13/3

Αιολικός - Καλαμάτα 

Χαλδαίος, Λεοντακιανάκος, Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Κανάρης Νενήτων - Δόξα Ν. Μανωλάδας

Μπαϊρακτάρης, Τζάκος, Κολιάκος (Αθηνών)

• Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από αυτό της Βάρδας με το Λεβάντε που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σπάρτη 22-14 34

-. Παναργειακός 28-18 34

3. Παναρκαδικός 26-11 32

4. Αιολικός 31-15 31

5. Δόξα Ν. Μανωλάδας 22-19 30

6. Χαλκίδα 22-10 29

7. Λουτράκι 22-15 28

8. Βάρδα 24-20 27

9. Ερμιονίδα 23-20 25

10. Καλαμάτα 18-15 22

11. Βύζας Μεγάρων 16-33 20

12. Κανάρης Νενήτων 12-31 12

13. Λεβάντε 12-38 11

14. Ηρακλής Ψαχνών 7-23 10

• Αιολικός, ΠΑΟ Βάρδας, Κανάρης Νενήτων και ΑΕ Σπάρτης έχουν ένα ματς λιγότερο.

• Ο Ηρακλής Ψαχνών αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

 

• Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στη Β' εθνική, ενώ υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες ομάδες.