Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 13:18

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Για το διπλό και στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σπερχογεία προετοιμάζεται η Κυπαρισσία.

Η τριφυλιακή ομάδα πέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. Φαραί, που είχε να χάσει τρεις μήνες και θέλει να πράξει το ίδιο και με τους "ταύρους".

Μόνο με το τρίποντο άλλωστε θα έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, καθώς βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Τσικλητήρα Πύλου.

"Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς, αλλά αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύουμε στη νίκη", λέει ο Γιάννης Δανίκας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Σπερχογεία, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην κατηγορία. Το θετικό για τον τεχνικό του ΑΟΚ είναι ότι ο Φώτης Παναγόπουλος θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα προπονήσεις και ίσως είναι διαθέσιμος την Κυριακή.

 

Αντίθετα ο Γιάννης  Καμποσιώρης έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για την Κυπαρισσία, η οποία την Παρασκευή έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Ξενοφώντα Κρεστένων (2-2, τα γκολ του ΑΟΚ οι Μοντεσάντος και Αργυρόπουλος).