Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 12:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρύβει παγίδες το ματς με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Πριν ένα μήνα ο Τσικλητήρας νικούσε 1-0 τον Πανθουριακό στον τελικό και κατακτούσε για δεύτερη σερί χρονιά το κύπελλο Μεσσηνίας.

Την προσεχή Κυριακή η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί τους νεοφώτιστους στην Α' τοπική για την 26η αγωνιστική και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.  Ο αγώνας βέβαια μόνο εύκολος δεν είναι για τους πρωτοπόρους, μιας και ο Πανθουριακός και στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικός. Στον αγώνα μάλιστα του πρώτου γύρου είχε συντρίψει τον Τσικλητήρα με 5-1, παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Ακόμα πριν από τρεις εβδομάδες νίκησε εκτός έδρας την Κυπαρισσία, την οποία είχε αποκλείσει στο κύπελλο.

"Είναι τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, από τον τελικό του κυπέλλου. Αλλος θεσμός, άλλα δεδομένα. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα ώστε να είμαστε έτοιμοι. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν κοιτάμε τα ντέρμπι", ξεκαθαρίζει ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Τσικλητήρας θέλει να πανηγυρίσει την 8η σερί νίκη του ώστε να διατηρήσει σίγουρα το προβάδισμα των έξι βαθμών από Πάμισο και Κυπαρισσία, με τους οποίους θα παίξει τις επόμενες αγωνιστικές στην Πύλο.

Μέχρι τα ντέρμπι όμως υπάρχουν αρχικά ο αγώνας με τον εντυπωσιακό φέτος Πανθουριακό και εν συνεχεία ένα ακόμα ματς που κρύβει παγίδες, με τον επίσης εξαιρετικό και 4ο στη βαθμολογία Α.Ο. Φαραί στην Καλαμάτα. 

Η προετοιμασία για τον Πανθουριακό ξεκίνησε χθες μετά από διήμερο ρεπό. 

 

Ο Χοτζάι αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Α.Ο. Κατασταρίου, αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμος.