Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 18:42

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Το Καταστάρι απέκλεισε με ανατροπή (2-3) τη Δόξα Νέας Μανωλάδας!

Γράφτηκε από τον

Μια από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία του σημείωσε ο ΑΟ Κατασταρίου που επικράτησε σήμερα Τετάρτη στο «Β. Μουρκιώτης» της Δόξας N. Μανωλάδας (Γ΄ Εθνικής ομάδα) με 3-2, ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 85!

Να θυμίσουμε πως το Καταστάρι μια εβδομάδα πριν είχε νικήσει με 2-0 στην Πύλο τον κυπελλούχο Μεσσηνίας Τσικλητήρα. Ο σημερινός αγώνας αφορούσε τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο ΑΟ Κατασταρίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ζευγωλατιού στη Ζάκυνθο.

Στο 30′ ο Βατσής έκανε το 1-0 και στο 37′ ο Νικολόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. 

Στο 85′ ο Λιβέρης μείωσε σε 2-1 (μετά από κομπίνα σε φάουλ) για τον ΑΟΚ και στο 90΄ ο Μαλαφούρης θα ισοφαρίσει σε 2-2! 

Στις καθυστερήσεις ο Δρόσος θα τροφοδοτήσει τον Ματαράγκα και ο τελευταίος τον Σπύρο Μαρίνο που με πλασέ από κοντά θα διαμορφώσει το 2-3!!!

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Καλλιακμάνης, Ντάβαρης, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης (70’ Νιφορόπουλος), Μελετίδης (88’ Σκοζάι), Βατσής, Γούρμος (66’ Παρασκευόπουλος).

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Χαρακτινός, Κουσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Ιω. Κομιώτης (65’ Βάσος), Αρκαδιανός, Λίβος (70’ Μαρίνος), Μαλαφούρης, Αλ. Κομιώτης (55’ Ματαράγκας), Δρόσος.

• Την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο ΑΟ Κατασταρίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΑΟ Ζευγολατιού (Κυπελλούχο Κορινθίας, που στο πρώτο ματς νίκησε με 4-1 την ΑΕ Κεφαλληνίας). Το Ζευγολατιό είχε περάσει στην 3η φάση δίχως αγώνα. 

Πηγή: Zantemats.gr