Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 18:55

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό και οι φίλοι της ομάδας της Τρίπολης μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τη μπουτίκ του συλλόγου, το Star Store.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Αστέρας με τους Αρκάδες να υποδέχονται τον Ολυμπιακό και να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στη προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι οφ.

Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν στη κυκλοφορία από την Τετάρτη (16/3) και θα διατίθενται μέχρι το Σάββατο (19/3) από τη μπουτίκ του συλλόγου, το Star Store. Οι τιμές τους είναι 20-25 ευρώ ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 16 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 20 Μαρτίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:30, ώρα έναρξης του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Eισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 1,2 & 3 με αξία 20€ για τη Θύρα 2 και 25€ για τις Θύρες 1 & 3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους. 

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30".

Πηγή: sport24.gr