Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 11:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμος ο Τορεζάνι για Κανάρη

Γράφτηκε από τον

Την διεξαγωγή του αγώνα της Καλαμάτας με τον Κανάρη Νενήτων το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΕΠΟ. 

Το ματς θα γίνει μια μέρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Ο λόγος της αλλαγής είναι η διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο ταξίδι της επιστροφής, για τον οποίο δίνουν Σάββατο σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα φέτος. 

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη για την Καλαμάτα που θέλει μόνο νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Θυμίζουμε ότι η Μεσσηνιακή είναι στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ απομένουν εφτά αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. 

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα παίξει ενισχυμένη στην μεσοεπιθετική γραμμή καθώς ο Τορεζάνι (που απουσίασε στο προηγούμενο ματς με Αιολικό) ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε χθες και τέθηκε στην διάθεση του Κώστα Καλογιαννίδη.

 

Επιπλέον, επιστρέφει και ο Ραχίμ που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, θα λείψουν ο Γκίνο που χρωστά μια ακόμη αγωνιστική λόγω τιμωρίας και ο Λιόλιος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες.