Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 14:18

Στον Αρειο Πάγο για μηνυτήρια αναφορά ο Αλαφούζος!

Γράφτηκε από τον
Στον Αρειο Πάγο για μηνυτήρια αναφορά ο Αλαφούζος!

Μηνυτήρια αναφορά σε Μαρινάκη, στελέχη ΕΠΟ, διαιτητές και εισαγγελείς καταθέτει σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, με στόχο να ανοίξει με νέα στοιχεία η υπόθεση koriopolis (και όχι μόνο)! 

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που το έχει δηλώσει πολλές φορές. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως φτάνει στα άκρα τις υποθέσεις και σήμερα θα καταθέσει στον Αρειο Πάγο, συνοδευόμενος από το νομικό του επιτελείο, μηνυτήρια αναφορά. Σ’ αυτή θα περιλαμβάνονται: 

*Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Επίσης, οι διαιτητές Μάνταλος, Παππάς, Κύζας, αλλά και οι δυο εισαγγελείς, Τσιμπλάκης και Πούλιος, οι οποίοι είχαν πάρει την υπόθεση koriopolis και ελέγχονται για απόκρυψη ή παράβλεψη στοιχείων. 

* Διάλογοι από τις συνομιλίες στο σκάνδαλο koriopolis, που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για διαλόγους, οι οποίοι δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν από τη δικαιοσύνη. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματάει και προσπαθεί να ανοίξει με νέα στοιχεία την υπόθεση του koriopolis, στην οποία υπήρχαν αθωωτικά βουλεύματα για πρόσωπα τα οποία σχετίζονται ΚΑΙ με την εγκληματική οργάνωση! 

Οι «πράσινοι» θα επικαλεστούν την οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί απ’ όλα αυτά, αλλά και την απαξίωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη δράση των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Πηγή: sport-fm.gr