Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 13:27

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με καλή εμφάνιση

Στις νίκες επέστρεψε προχθές ο Πάμισος, ο οποίος κέρδισε στη Μεσσήνη με 3-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και συνεχίζει την προσπάθεια για διεκδίκηση του τίτλου, παραμένοντας ωστόσο στο -6 από την κορυφή. 

Οι Νησιώτες ήταν καλύτεροι και πέρα από τα τρία γκολ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να επικρατήσουν με μεγαλύτερο σκορ. Θα το είχαν καταφέρει αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια σε κάποιες φάσεις, ενώ σε κάποιες έπεσαν πάνω στον Μερκούρη, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο σκορ σε δύο καλές φάσεις που δημιούργησε (Μουστάκας 5' μακρινό σουτ, Πουλάκος 22' κεφαλιά), όμως οι παίκτες του δεν βρήκαν δίχτυα. Δύο καλές φάσεις είχαν και στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Κ. Κανελλόπουλο (80' πλασέ, 82' σουτ), όμως μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 30' ο Κουρούπης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 52' ο Μωράκης με πλασέ έκανε το 2-0 και στο 60' ο Τουρλίδας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 3-0.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος (72' Τρακάκης), Ι. Τρίψας, Μωράκης, Φιλόπουλος, Κορομηλάς, Τζανετέας, Χρ. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Κουρούπης (73' Κανελλόπουλος), Τουρλίδας, Γεωργιόπουλος (75' Κοντομανωλόπουλος).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Πουλάκος, Φωτιάδης, Μουστάκας (75' Σαραντόπουλος), Ζάγουρας (46' Λάγιος), Θεοδωρόπουλος (60' Π. Κανελλόπουλος), Παπαδόπουλος.