Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 13:15

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πήρε το διπλό και ελπίζει για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Χρήστο Παπαγεωργίου η Κυπαρισσία κέρδισε χθες στο "Π. Γεωργανάς" τη Σπερχογεία με 1-0 και παρέμεινε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ενα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για επίτευξη των στόχων τους. Στο τέλος αυτή που χαμογέλασε ήταν η Κυπαρισσία που με γκολ του Παπαγεωργίου, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, κάνοντας λόγο ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Γενικά το παιχνίδι είχε ρυθμό με την Σπερχόγεια να δείχνει καλύτερη εικόνα στο α' 45λεπτο, όπου δημιούργησε φάσεις για γκολ, έβαλε ένα με τον Χριστόπουλο, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ και στην επανάληψη είχε τρεις φάσεις για γκολ με καλύτερη αυτή στο 91' όπου θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Κουλόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν φάνηκαν ιδιαίτερα στο α' μέρος, είχαν κάποιες καλές στιγμές, που δεν τις αξιοποίησαν, ενώ στο β' ημίχρονο ανέβασαν απόδοση και διεκδίκησαν με πιο πολύ διάθεση ένα η περισσότερα γκολ για να φτάσουν στη νίκη. Κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 68' και με αυτό αποδείχτηκε αρκετά ώστε να πάρουν τους 3 πόντους. Συγκεκριμένα ο Ανδρουτσής εκτέλεσε κόρνερ στο πίσω δοκάρι ο Γαργαρώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι σχεδόν, ο Φράγκος έκανε την καρφωτή κεφαλιά και λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Παπαγεωργίου με το πόδι την "έσπρωξε" στα δίχτυα για το 0-1.

Οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Γεωργαντά (6' μακρινό σουτ), Κουλόπουλος (15' σουτ), Γιαννόπουλος (25' μακρινό φάουλ), Παπαγεωργίου (36' μακρινό σουτ), Κουλόπουλιος (48' μακρινό φάουλ), Παπαγεωργίου (50' κεφαλιά), Γ. Δωδέκατος (59' σουτ), Κόλλιας (66' μακρινό σουτ) και Κουλόπουλος (91' σουτ).

Στο 83' ο Κόλλιας στην προσπάθεια του να πάρει την μπάλα από τον Δικαίο τον βρήκε με το γόνατο στη μέση. Δευτερόλεπτα μετά ο Δικαίος τον έπιασε από τον πρόσωπο και αμέσως μετά έπεσαν συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν, με τον διαιτητή να πλησιάζει και να παρατηρεί όσο εκτυλίσσονταν μπροστά του. Μετά από 4λεπτη σχεδόν διακοπή έδειξε κίτρινη κάρτα σε Κόλλια και Φίλαϊ γιατί ο δεύτερος έκανε κίνηση να κτυπήσει τον πρώτο. Μάλιστα για να μην υπάρξει αποβολή του Κόλλια ο προπονητής της Κυπαρισσίας Γιάννης Δανίκας, τον αντικατέστησε. Από την παραπάνω φάση είχαμε και ένταση στην κερκίδα ανάμεσα σε φίλους των δύο ομάδων.

Παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως από το διαιτητή Καρβούνη και την α' βοηθό Στ. Τσαούση έχει η Σπερχογεία για τον γκολ που τις ακύρωσε στο 17', για τον γκολ της Κυπαρισσίας, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ, αλλά και από το γεγονός ότι ο διαιτητής σφύριζε εύκολα πολλά φάουλ υπέρ της Κυπαρισσίας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Κουμούτσος, Δικαίος, Φίλαϊ, Ζουμπόπουλος, Κουλόπουλος, Γεωργαντάς (80' Ι. Καραχάλιος), Χριστόπουλος, Γ. Δωδέκατος (72' Δημητρίου), Ι.Ν. Γιακουμής (67' Παγώνης).

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντιόπ, Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου (80' λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Μοντεσάντος (65' Κόλλιας, 84' Μιτρόφ).