Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 12:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 5-1: Ολοταχώς για τον τίτλο με πεντάρα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 5-1: Ολοταχώς για τον τίτλο με πεντάρα

Καταιγιστικός ήταν ο Τσικλητήρας Πύλου στο β' ημίχρονο και συνέτριψε με 5-1 τον Πανθουριακό, συνεχίζοντας την πορεία του για τον τίτλο στην Α' τοπική.

Οι Πυλιώτες διατήρησαν το +6 από Πάμισο και Κυπαρισσία, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και είναι το ακλόνητο φαβορί για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Παράλληλα ο Τσικλητήρας πλήρωσε με το ίδιο... νόμισμα την ομάδα της Θουρίας, μιας και είχε χάσει ακριβώς με το ίδιο σκορ στον πρώτο γύρο!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως τα πολλά αμυντικά λάθη τους οδήγησαν σε βαριά ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 24' μετά από κεφαλιά του Μικελάτου με τον Ανδρέου να μην μπορεί να μπλοκάρει και την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι προτού καταλήξει στα δίχτυα (1-0).

Ισοφάρισε στο 48' ο Ζάκκας 

Η ομάδα του Γ. Αργυρόπουλου έφερε το ματς στα ίσια στο 48' με διαγώνιο σουτ του Ζάκκα. Ομως η απάντηση του Τσικλητήρα ήταν άμεση αφού στο 51' ο Γραμματικόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία υπέρ τους έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 58' με σουτ του Μικελάτου με την μπάλα να χτυπά και στα δύο δοκάρια (3-1).

Το τέταρτο γκολ μπήκε στο 66' με σουτ του Νάτση. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 80' με πλασέ του Γραμματικόπουλου που έκανε δύο τα τέρματα του.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννακλή.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Μπίζος, Μπαστακός, Ανταλής (83' Σίνος), Δούνιας, Μικελάτος (80' Τσώνης), Κυριαζόπουλος, Τσάτσος, Νάτσης (75' Μουράτης), Διακουμής, Γραμματικόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος (75' Βλάχος), Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Ζάκκας, Α. Σεφεράσι, Β. Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Β. Βασιλόπουλος (80' Χαραλαμπόπουλος), Πιχιγιόνι (46' Μαραβέλας), Καράμπελας.