Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 14:37

ΔΩΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Οδυνηρή ήττα για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Απόλλωνα, τον Αγρα, το Διαβολίτσι και τον Αστέρα Αρφαρών ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έκοψε βαθμούς και από μία ακόμη ομάδα που παλεύει για την παραμονή της...

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 1-0 στο Δώριο την ομώνυμη ομάδα που πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Δωριέας παρέμεινε στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και γνώρισε χθες την 11η συνεχόμενη ήττα του!

Από την άλλη η καλαματιανή ομάδα απέδειξε για μία ακόμη φορά πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και πήρε το διπλό χάρις σε τέρμα του Θεοδωρόπουλου στο 55'.

Δύο δοκάρια το Δώριο 

Το Δώριο πάντως είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε δύο δοκάρια, στο 25' με σουτ του Γεωργακόπουλου και στο 65' με σουτ του Ψωρομύτη και μία κλασική φάση στο πρώτο μέρος με τον Μαυροειδάκο.

Στο 55' το γκολ ο Θεοδωρόπουλος 

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 55' όταν μετά από κόρνερ του Αναγνωστόπουλου, ο Δήμας μπλόκαρε ασθενώς την μπάλα που του έφυγε, χτύπησε στο κεφάλι του Θεοδωρόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 75' το Δώριο ζήτησε πέναλτι όταν σε φάση διαρκείας και σουτ του Ψωρομύτη, ισχυρίζοντας πως η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού πριν την γραμμή.

Το ματς σφύριξε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Γιαννέτσο.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Κωτσάκης, Μωράκης, Γκότσης, Γκιάτα, Γεωργακόπουλος, Σκέντζος, Βεσπολάρι, Ψωρομύτης, Μαυροειδάκος (70' Γεωργιόπουλος), Παπαδόγιαννης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Καρλαύτης, Αναγνωστόπουλος, Θεοδωρόπουλος 

 

(61' Ανδρεάκος), Τσεκάνι (70' Κολλιός), Μπαζάνης (46' Παπαδέας), Αργάνης, Γ. Μπάλας.