Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 18:35

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-0: Ασχημη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-0: Ασχημη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Ισόπαλος χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο Σαββατιάτικος αγώνας που διεξήχθη στο "Π. Μπαχράμης" ανάμεσα στον Κεραυνό και το Νέο Αρι, ο οποίος έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια του για παραμονή. 

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έφτασαν πιο κοντά στο γκολ σε δύο φάσεις, όμως η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια. Συγκεκριμένα στο 58' ο Σταθόπουλος με απευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 73' σουτ του Νικολακόπουλου έξω από την περιοχή είχε την ίδια κατάληξη.

Οι φιλοξενούμενοι, που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία και βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού είχαν και αυτή δύο καλές στιγμές όμως σε καμία δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ. Η πρώτη ήταν στο 60' όταν ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο. Στο 74' ο Καραματσούκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Έτσι από τη στιγμή που δεν έχασαν καλός είναι και ο ένας βαθμός.

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας, με βοηθούς διαιτητές την Στ. Τσαούση και τον Τσουλάκο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Τσορώνης, Σαμπιόν, Γιαμαρέλος, Κότσης, Μπεσσής, Βοσνάκης (71' Δεικτάκης), Δούβαλης (64' Γεωργακόπουλος), Παπαγεωργίου, Σταθόπουλος (85' Λυκούσης), Νικολακόπουλος.

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Π. Σκαλιώτης (78' Καπόγλης), Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Πλέκις, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Καραματσούκης, Ι. Σκαλιώτης, Κατσιμαγκλής (58' Κουρκουτάς), Ι. Σπηλιώτης (75' Μπάκας).