Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 13:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν το πάρουμε μαθηματικά", λέει ο Γ. Γραμματικόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με το… ίδιο νόμισμα πλήρωσε την Κυριακή ο Τσικλητήρας τον Πανθουριακό. Η ομάδα της Πύλου επικράτησε με 5-1 και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα με το ίδιο σκορ στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Το σημαντικό βέβαια για τον πρωτοπόρο στην Α' τοπική, είναι ότι με την 8η σερί νίκη διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από Πάμισο, Κυπαρισσία και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.

"Θεωρητικά είμαστε το φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν. Θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν το πάρουμε μαθηματικά. Δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά και ούτε χαλαρώνουμε", λέει στο "Notosport" ο Γιώργος Γραμματικόπουλος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ επί του Πανθουριακού και έφθασε τα έξι στην Α' τοπική. Εχει ακόμα και ένα γκολ στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, με το οποίο ο Τσικλητήρας κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στον Πανθουριακό. 

Ο έμπειρος επιθετικός σχολιάζοντας το προχθεσινό παιχνίδι δεν κρύβει ότι:  "Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη με μεγάλο σκορ για να πάρουμε τη ρεβάνς για τον πρώτο γύρο. Το ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι και ξεκινάμε τη δουλειά για το επόμενο. Μένουν ακόμα πέντε τελικοί. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι".  Οσο για την έξοδο με τον Α.Ο. Φαραί είπε: "Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες και σε δύσκολο γήπεδο. Αν όμως θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Θα είναι ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο"

Αγωνιστικά, ο Χοτζάι που προφυλάχθηκε με τον Πανθουριακό, θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ματς με τον Α.Ο. Φαραί και έτσι ο Τσικλητήρας θα μεταβεί πλήρης στην Καλαμάτα και με την ψυχολογία στα ύψη.