Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 13:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Θέλει το 5 στα 5 και "γκέλες" του Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

Το απόλυτο έκανε η Κυπαρισσία στα διαδοχικά εκτός έδρας ματς με Α.Ο. Φαραί και Σπερχογεία και συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η τριφυλιακή ομάδα είναι έξι βαθμούς πίσω από τον Τσικλητήρα Πύλου, με τον οποίο θα αναμετρηθούν σε δύο εβδομάδες. Για να καλυφθεί η διαφορά δεν αρκεί μόνο το διπλό στο ντέρμπι, αλλά χρειάζεται το απόλυτο μέχρι το τέλος και παράλληλα και άλλη ήττα του πρωτοπόρου.

"Βγάλαμε δύο διπλά σε δύσκολες έδρες και πλέον πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες για να ελπίζουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα το παλέψουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος και τη δύναμη που δείχνουν", το σχόλιο του Γιάννη Δανίκα για τη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αναφέρθηκε και στο προχθεσινό 0-1 στη Σπερχογεία: 

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο δεύτερο είχαμε ένα πολύ καλό 25λεπτο μέχρι το 70'. Βάλαμε το γκολ, χάσαμε 4-5 ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε τώρα τα Αρφαρά, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να κάνουμε μία ακόμα νίκη".

Κόντρα στον Αστέρα ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Παναγόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

 

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Καμποσιώρης που έχει τεθεί νοκ - άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.